Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eh, te zene... kako se mi samo znamo uhvatiti za jednu rijec, recenicu ili misao, i TOTALNO preokrenuti da dobije TOTALNO drugacije znacenje... to fakat samo zena zna...
sto se teme tice, ja mogu reci samo jedno: meni za sex nikada ne treba izgovor; meni sex nekada SLUZI kao izgovor.. npr. danas sam straaaasno kasnila sa ruckom.. obicno rucamo oko 4, ali se maca zadala u mahalu, pa tek pocela praviti rucak u 4.. mm vec pregladnio, pola 6, jos nije gotovo.. rekoh ''znam nacin da utolis glad, dodji da ti serviram'' i takoooo, svi sretni i zadovoljni, rucali u pola 7, sa osmjehom na licu... btw, grah nikad bolji nije ispao...
eh, te zene... kako se mi samo znamo uhvatiti za jednu rijec, recenicu ili misao, i TOTALNO preokrenuti da dobije TOTALNO drugacije znacenje... to fakat samo zena zna...
sto se teme tice, ja mogu reci samo jedno: meni za sex nikada ne treba izgovor; meni sex nekada SLUZI kao izgovor.. npr. danas sam straaaasno kasnila sa ruckom.. obicno rucamo oko 4, ali se maca zadala u mahalu, pa tek pocela praviti rucak u 4.. mm vec pregladnio, pola 6, jos nije gotovo.. rekoh ''znam nacin da utolis glad, dodji da ti serviram'' i takoooo, svi sretni i zadovoljni, rucali u pola 7, sa osmjehom na licu... btw, grah nikad bolji nije ispao...
kraljice meni je stvarno smijesno za sex trazit izgovor... kako iko moze trazit izgovor... za mene je sex oraspolozenje, odmor, zblizavanje... ja mm ne odbijam, al ne radi "bracne duznosti" jer smatram da to nije bracmna duznost nego jer nikad ne osjecam potrebu lafo "neda mi se"... Bas glupa tema...al ima zanimljivih odgovora kao npr. ovaj koji citiram, ma ko moja imenjakinja
hanady,nitko tebe ne provocira,ne znam šta si se tolko zapalila.samo sam rekla da je meni to lijepo.ti ne moraš tako misliti.i ne mora značiti ako ti ne znaš obitelj sa sedmero djece a da žive u bogatstvu i materijalnom i duhovnom,da nitko ne poznaje.ja poznajem.poznajem i to mnogo takvih. ako nešto svojim očima nisam vidjela ne znači da ne postoji,i ako ne poznam takve ne bi generalizirala i stvarala sud o istom! eto primi puno pozdrava od 2 obitelji sa po sedmero djece koji žive u bogatstvu
slažem se, ja znam obitelj sa 9 djece i divni su, skidam im kapu Kakva sirotinjska zabava? ja šta ljudi neće svašta izmisliti da ponize druge Meni to tako ružno zvuči! isto kao kad bi rekla nekom ko ima jedno dijete "jao baš mi je žao..."( u smislu jer je samo jedno). Takvim porodicama sa više djece se treba diviti a ne tražiti isprike za svoj možda ne aktivni seksualni život kroz rečenicu "to je sirotinjska zabava"!
a eto vidiš... ja znam i porodice sa 3 djece koje jako teško žive.... ja očito nisma dovoljno duhovno bogata da se usudim u današenjm vaktu roditi 7 djece i svima priuštiti isto... nedavno smo kantatirali da školski pribor košta... valjda ih planiramo školovat zar ne? i smješno je reći da su isprike za neaktivan sexualni život sirotinjska zabava a kamoli da je neko ponižen. Niko nije ponižen rečenicom koja nam se sa TV stalno dokazuje. I da nisi morala anonimno i onako sam prepoznala stil pisanja i ''ujedanja''...sreća meni ne smeta.... jer smatram da se može imati savršen život i sa 7 djece ali samo ako si za to sposoban kao roditelj što je tvoja dužnost....lijepo sam napisla ništa nije izričito. no nažalost ja tako sposoban roditelj nisma bez obzira na svoje duhovno bogatsvo. kada bih samo razmišljala o duhovnoj strani sjedila bih kući i rađala...nebih se ni školovala ni razmišljala o sutra za svu svoju djecu. Može se u školu i sa jednom olovkom i tekom...al svih 7 djece trebaju cipele zar ne.... u winku da ih kupim 300 Km mi za jedno sezonu treba. A neću ni da razmišljam da ih rađam u zajednici ili podstanarima....
najbolje ti je zamolit višnju da ti otkrije ip ,pa onda i meni javite. nemam potrebe za anonimnosti,ja kažem jasno i glasno pa bilo to moderator ili administrator. nego je tebi hanady očito neshvatljivo da se netko može složit sa mnom,iako ne znam zašto. ovdje jedino ti ujedaš!
Nema problema, ali mene mm odma zkuzi kad ja koristim neki kofol izgovor. Odma me presjece: Ja kazem "Tek napravila frizuru" on kaze "platicu ti novo", ja kazem "izgorice nam rucak" on kaze "nema veze, icemo na veceru" i sve tako u krug.
milenium ja se s tobom uvjek javno slozim ako isto razmisljamo i ne vidim zasto mislis da je ''lose ili nemoguce'' slozit se s tobom...al ova anonimna bi da se ulize Hanady a i tebi tzv.sindrom piskit cu kakit cu opcepoznat na RR
Užas... pa ko ovo sluša i nalazi.... jaoo Bože zar postiji neko na forumu ko sluša ovu zumru meni ne liči ni na šta iskreno.... a pjesmu nisma ni poslušala...nebih taj ''luksuz''sebi mogla priuštiti
milenium meni ne traba IP... ja nikada nisma tražila da znam ko je anoniman na kojoj temi...porčitaj oa ćeš vidjeti da sam jedna od onih koje u postpunosti podržavaju opciju anoniman ali ako nije u slonamjerne svrhe. I nisma prepoznala tebe ne brini....
I o svemu ostalom imaš PP... nit sam ujedala nit sam vrijeđala...nit me zanima ko se sa tobom slaže... ja sam iznijela svoj stav o istom.
izvini ako nisi mislila na mene,al ja sam mislila da baš na me misliš.a za anoniman sam da se ukine zastalno.jer bilo bi manje nekih lažnih rubi i nekih tema na koje nas navuku pa odu.a i ne treba mi,ionako me nitko ne poznaje ,niti ja ikog poznajem sa rr.možda par,na prste jedne ruke bi ih mogla izbrojiti.
ovaj Iceman stvarno zna postaviti temu. uvijek u samo 2-3 dana dobije desetine stranica i rasprave medju forumasicama...
pozna ih u dušu moja teacher... koda je vazadan sa nama
mora da je diplomirao na odsjeku Psihologija ili mu je to hobby
garant
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''