Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Interesuje me koje sve razloge navodite kad' vam nije do sex-a? Mislim, volio bih da cujem nesto originalnije od onog' "boli me glava, ili probudicemo djecu...itd"...
Dragi moj ja nekontak na kakve izgovore mislis. Meni kad nije do keksa, ja fino muzi kazem "nemam volje" i gotovo. Nemam se ja tu sta pravdati. Jer ima i on nekad dana kad nemoze, ili nije mu do toga
Dragi moj ja nekontak na kakve izgovore mislis. Meni kad nije do keksa, ja fino muzi kazem "nemam volje" i gotovo. Nemam se ja tu sta pravdati. Jer ima i on nekad dana kad nemoze, ili nije mu do toga
Draga moja, a sta desi se dva-tri puta za redom da mu kazes NE? Mislim, da nemas volje...da te nece poceti malo gledat'' drugacije .
Sta ce me gledati drugacije??? Nekontam. Ako se ja neosjecam dobro, preumorna itd i samo lezim ko letva, nije ni njemu to zanimljivo. Znaci bolje 3-4 puta sedmicno sex kako treba, nego 7 puta a ono samo na brzinu, beu volje, ljubavi i strasti.
< Poruku je uredio SailorMoon -- 15.9.2010 0:57:10 >
Sta ce me gledati drugacije??? Nekontam. Ako se ja neosjecam dobro, preumorna itd i samo lezim ko letva, nije ni njemu to zanimljivo. Znaci bolje 3-4 puta sedmicno sex kako treba, nego 7 puta a ono samo na brzinu, beu volje, ljubavi i strasti.
Zasto tako ironicno? Mislim da sam dovoljno s mm zajedno da mogu dobro procjeniti dali to ima nekog uticaja na nas kao par ili ne. I kao sto ja imam dana gdje mi nije do sexa ima i on. Logicno je ako je on radio citav dan, umorio se i imo puno stresa da mu nije do sexa. Sex je jedan mnogo vazan faktor u vezi/braku ali dodju i faze gdje malo oslabi volja (kao u trudnoci) i onda ima faza gdje se nekoliko puta na dan keksa. To je tako u stabilnim vezama.
A ti sve nas ispitujes, a nigdje tvog iskustva. Jesili uopste u vezi???
mislah više figurativno a bi i riskirala, bolje s temperaturom al posexan šega je koliko sebe smatraš expertom za sex i odnose između partnera i da baš mi treba tvoja pohvala
< Poruku je uredio veeseelaa -- 15.9.2010 1:21:11 >
uvijek mi je do sexa , nikada ne bi odbila partnera i kada imam temperaturu 39 Dobar partner zadovoljen partner
E taman covjek da je pohvali a ona lupi nesto ! Ti bi znaci svjesno, sa temperaturom od 39 C rizikovala da ti se muz razboli ??
mislah više figurativno a bi i riskirala, bolje s temperaturom al posexan šega je koliko sebe smatraš expertom za sex i odnose između partnera i da baš mi treba tvoja pohvala
Ne znam zasto me "drzis" za experta al' bujrum, izvoli. A sto se tice pohvale, ne mozes je tek tako dobit' "na lijepe oci"...nju treba zasluzit.
nema tu laži. ako mi nije do toga jednostavno kažem ''nije mi do toga''! a ako lažem da mi nije do toga a sexa mi se, onda....pa...hm...e to ne postoji! ako mi se sexa posexsat ću se
iceman vidiš li ti čitat?one koje nisu uvijek spremne, kao vesela, kažu da nisu za toga i ajmo!priča završena!čemu laganje.al ti si možda još mlad pa misliš da se morate izgovarat ako vam se neda.al doći ćete jednom i do te faze kad ćete moći biti iskreni jedno prema drugom i bez ljutnje. jel ti sad jasnije? šta te još zanima?
uvijek mi je do sexa , nikada ne bi odbila partnera i kada imam temperaturu 39 Dobar partner zadovoljen partner
E taman covjek da je pohvali a ona lupi nesto ! Ti bi znaci svjesno, sa temperaturom od 39 C rizikovala da ti se muz razboli ??
Ne znam zasto me "drzis" za experta al' bujrum, izvoli. A sto se tice pohvale, ne mozes je tek tako dobit' "na lijepe oci"...nju treba zasluzit.
lutka moja, pozdravljam ja tebe, dobar si ti a Boga mi i ja
i daj se malo stavite u poziciju kako bi vi reagirale da vas vaš partner odbije? meni bi to bilo strašno , odmah bi razmisljala o razvodu ma bi majke mi