mama2009 -> RE: atopijski dermatitis (2.2.2011 8:17:50)
|
IZVORNA PORUKA: Emica_sa Molim vas misljenje,imam djecaka od 15 mijesci i prije 10 dana su mu se pojavile male hrapave flekice crvene boje ,vise izgleda kao suha koza,ovo mu se pojavilo na natkoljenici,nisam previse obracala paznju jer sam mislila da je suha koza.Prije par dana sam primjetila isto po rukama,na nadlakticama,a juce i po stomaku i po preponi na nogama...Nisu nikakvi plikovi niti slicno,samo kao crveni hrapavi kruzici,mislim da ga ne svrbi barem on to ne dira...E sada razmisljam da ga odvedem u Omer Maslic,ne znam sva sam zbunjenaDa li je moguce da je atopijski dermatitis ili neka alergija emice ti kao da si opisala slucaj kod nas, mojoj princezi kojoj je za par dana godina isto pojavilo se na natkoljenici, krug velicine jajeta hrapav i crvenkast cak se nedavno javio manji krug ispod koljena isti hrapav i crvenkast, nekad se aktivira intezitet boje al gdje je tu je...... nisam je vodila kod dr, al kad sam isla po recepte opisala sam doktorici i pitala je sta da radim dala mi je uzorak a derme i mi mazemo s njom vec par dana, ja sam je kupila pa se mazemo, mislim da nije nesto alarmantno jer ne svrbi je niti boli, samo treba biti uporan...sretno draga i no sikirki
|
|
|
|