stela2
|
super dada, mi ti imamo velikih iskustva s ad-om..moj mali je sad star uskoro za par mjeseca 4 god i jos se borimo s ad-om, ali ne u tolikoj mjeri kao prije..zahvaljujuci ovoj cudotvornoj kremi iz posusja..mada sam ja i razgovarala sa njezinom kceri, rekla mi je da 100% nema kortica, da je cisto biljna i da se ne trebam bojati..pa mislim da ne bi samo tako dali mi kremu za dijete s korticima..mada svejedno mi je to upitnik..a, osim toga na nekim mjestima gdje je proslo s tom kremom, vise se nije niti vracalo ( a s korticima se vracalo), a na zaristima se vraca, ali u blazim oblicima..osim toga propolis je jako dobar za ad, znam jednu curu koja se izlijecila nakon što je pila maticnu mlijec..tak da priroda ima veliku moc..ali, svejedno nisam opet ono 100% sigurna za tu kremu da nema kortica..odkud mogu znati, ali mislim da nema..htjela bi ju dati na analizu a ne znam kam..??i to je sigurno skupo..osim toga, anidla ako si namazala i proslo je s tim propolisom, mozda samo malo vratilo na zarista, pa to je super..pa cak i da su i 100% kortici, a sad vam je bolje, to je ok.. nego, super dada, znam kako ti je..mi smo imali jaki ad..alergije na mlijeko, jaje, orasasto, peludi..do 6.mj.zivota niti nije bilo tak strasno, nego kako je pocela dohrana, onda se jako pogorsalo..doslovno cijelo tijelo crveno, svrbez..bez kortica lijecenje uopce nezamislivo..tako da ste se tice kortica ne moras se previse bojati..ako mu je jako lose, oni su neophodni..to je lijek..i ako se drzi uputa za mazanje i pauza, ne stvara nikakve probleme..ona djeca koja nemaju nikakvu alergiju, niti jako jaki ad, oni još se nekak i mogu zaljecivati bez lijekova, ali jaki ad zahtjeva terapije..to ti je isto kao da ti je dijete bolesno, i ti mu sad neces dati antibiotik, a treba mu..pa znamo i da je antibiotik stetan, pa nikome nista..ili asmaticaru dobi napad, pa ono je kortici nisu dobri, pa ne budemo mu sad dali terapiju..nije niti zdravo piti svaki dan kavu, jesti meso, pa kaj..hocu samo reci da se previse buke dize oko tih kortica..koji nisu bezazleni, ali treba se znati pravilno mazati ako nista drugo ne pomogne..moramo biti s jedne strane zahvalni kaj uopce postoje, da imamo nesto da suzbijemo upalni proces..nije da da sam neki pobornik kortica, ali ako je nesto jako, onda se mora koristiti lijek..to mnogima nije jasno, ali meni je, jer ja jako dobro znam sta je to jaaaki ad.. nemam ti iskustva s homeopatijom, jer nisam isla, bas zbog toga sto mi je mali imao jaki ad..homeopatija i teski ad bas ne prolazi..evo, sad kad mu je bolje, sad bi mogla probati s homeopatijom..ali, treba naci pravog homeopatu..jer 70% njih nisu dobri.. uglavnom, ja sam otkrila da mojem malom smeta kvas, ne jako, ali izbacivanjem kvasa iz pehrane bilo je 50% bolje, i naravno ova krema iz posušja..probaj s tom kremom, sigurna sam da ce mu pomoci..mnogi su od te i izlijeceni, ne samo zalijeceni.. oprostite na tak dugom postu..uvijek se raspisem kad je tema ad..
|