Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko traje najbolji sex -:)) 1.12.2010 17:46:14
mila81
Ja mislim, smatram , šta sam ono pošla, ahaaaaaaa, šala mala, pa mislim da je sve individualno, ali mi je najbolji spontani, sa pedigrom ili bez nje, e tad je najbolji, majke mi, bar meni
RE: Koliko traje najbolji sex -:)) 26.10.2011 9:02:59
palachinken
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Kako kad...nekada je deset__ minuta ok. ( sve ispod toga nije vrijedno skidanja ) Ali nekada volim i onaj od sat i duže.
U to ne ubraja predigru...Nekada traje duže, nekada toliko koliko treba da se skinemo.
prednost cu ipak dati ovom to traje dzue, oko sat vremena, prava mjera. ( u tih sat ne ubrajam predigru )
Ko da se moras skidati uvijek. Jedna moja prijateljica uziva da se k'o nekad, kad nije bilo stanova, odradi po parkovima, haustorima, zadnjem sjedistu auta. Tu se broje minute na prste.
RE: Koliko traje najbolji sex -:)) 26.10.2011 9:13:40
veeseelaa
edna moja prijateljica user posted image user posted image uziva da se k'o nekad, kad nije bilo stanova, odradi po parkovima, haustorima, zadnjem sjedistu auta. Tu se broje minute na prste.
RE: Koliko traje najbolji sex -:)) 26.10.2011 9:32:36
veeseelaa
meni je nekad žurba hahahah pisala sam već, skoro u haustoru zalijevam cvijeće kad mm.... heh do duše trajalo je 8-9 min ne moze covjek vise ni rahat zaliti cvijece
< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.10.2011 9:33:00 >
RE: Koliko traje najbolji sex -:)) 26.10.2011 10:15:44
Lulu_08
Definitivno zavisi od trenutka, mjesta, emotivnog stanja itd. Ja lično volim više dobru predigru zbog koje sam čin traje kraće ali mnooooooooogo efikasnije. Taj sam tip .
A haustore i automobile nisam dugo praksala, mogla bih se malo podsjetiti kako to ide...
RE: Koliko traje najbolji sex -:)) 26.10.2011 10:28:16
Hanady RR
Ja sam sada već u brizi da ovo nije hanabanana Ako ništa ona nikada nebi spol pogriješila BR