Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kažu kako su seksualni odnosi trajanja minutu do dvije prekratki, tri do sedam minuta je prihvatljivo, a sve iznad trinaest minuta predugo. Dodali su kako je ''poželjno'' da seksualni odnos traje između sedam i trinaest minuta. Isto tako kazu da je zenama u prosjeku potrebno oko 20 min.predigre, a onda tih famoznih 7 - 13 min da postignu orgazam.... Po mom misljenju je ovih 20 + 13 sasvim dovoljno Naravno ne nosimo sad stoperice u spavacu sobu, ali sto vi mislite o ovome? Koliko bi zapravo trebao trajati idealan sex, sa predigrom ili bez nje???
RE: Koliko traje najbolji sex -:)) 6.9.2010 21:09:21
koka i po
Po meni sex nema veze sa minutazom.
Moze trajati dva sata a da se nista znacajno ne desi a bome moze i pet minuta a da bude ludo i nezaboravno .
Kao i sve ,sex se pocinje prvo "u glavi" a ako nema one medjusobne strasti i ljubavi tesko da ce i nakon dva sata doci do zadovoljstva koje on pruza....
eto vam moje skromno misljenje
RE: Koliko traje najbolji sex -:)) 6.9.2010 21:14:28
Hanady RR
pojma nemama... zavisi od situacije... neka mi tamna i perfektno 15 minuta svega skupa... a nekda mi od ujutro od 6 pa do ponoći traje predigra...a ostatak oko sat i pol...i to mi zna pasati
ne znam ja na kome su izvršavali ta poručavanja al da su mene pitali pomutila bi im to izučavanje
RE: Koliko traje najbolji sex -:)) 6.9.2010 22:51:02
teacher75
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Naucnici to tvrde ovako:
Kažu kako su seksualni odnosi trajanja minutu do dvije prekratki, tri do sedam minuta je prihvatljivo, a sve iznad trinaest minuta predugo. Dodali su kako je ''poželjno'' da seksualni odnos traje između sedam i trinaest minuta. Isto tako kazu da je zenama u prosjeku potrebno oko 20 min.predigre, a onda tih famoznih 7 - 13 min da postignu orgazam.... Po mom misljenju je ovih 20 + 13 sasvim dovoljno Naravno ne nosimo sad stoperice u spavacu sobu, ali sto vi mislite o ovome? Koliko bi zapravo trebao trajati idealan sex, sa predigrom ili bez nje???
meni je najbitnije ovo gore boldirano a ostalo nebitno koliko traje
RE: Koliko traje najbolji sex -:)) 6.9.2010 23:18:52
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja ga ne analiziram tokom čina već kasnije
sta ces ga bona analizirati ikako? bilo pa proslo
ne, ne, moram.... pa se poslije sama sebi divim a Boga mi i njemu još kad me ujutru nazove 2-3 puta dok sam na poslu i kaže mi da me voli, znam da je bio pun pogodak