h@ny -> RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? (27.10.2012 11:45:18)
|
Slazem se tobom. Ja sam svu opremu za bebe kupila u Tradelliju i prezadovoljna sam. Od posteljine, nosiljke za bebu, gardarobe, odjece za trudnice itd...sve je 100% pamuk i nije iz Kine:) Bila je jedna teta koja mi je pomogla s brojevima za bebu jer nisam znala koja velicina mi je potrebna. Kupila sam i banjicu sa ''''kupkom'''', a uz posteljinu dodje i baldahin. Cijene su mnogo prihvatljivije nego u Fisu... Vec sam sve oprala i popeglala (ocekujem bepca svaki dan), i nista se nije razvuklo niti pobojilo. Mislim da je Tradelli najprihvatljiviji za vecinu potrosackih korpi u nas. IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec ja sam bila danas u "maloj kupovini za bebe" i ispeglala kvalitetno karticu [sm=smiley1.gif] u Kiseljaku se nalazi radnjica sa djecijim kreveticima po povoljnim cijenama Tradeli doo, .. kupila sam jako pristojan bijeli krevetic puno drvo , tezak ko ista , za 190 KM , a po Sarajevu sam gledala takve nema sanse da se nadje ispod 250 KM. Rado bih stavila slicicu, al ne znam kako se postavlja... al kad odete na stranicu i izaberete bebi krevetice 4. slika po redu. Zatim sam za ovaj krevetic antialegijski matrac cija navlaka ima feder moze da se skine i opere za 60 KM, zatim posteljinica za ogradicu,jorgancic i jastucic taj set_ je 40 KM. Ima bodica pamucnih dugi rukav za 4-5 KM al je uvoz iz Turske... Osoblje je jako ljubazno i stvarno je od pomoci ;-) ako budete vam usput, mislim da bi trebali da svratite..
|
|
|
|