pauza -> RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? (17.12.2011 22:25:12)
|
ja sam kupila 2 bodica u Devicunkad sam bila u Zenici, meni su iskreno bolji Pcelica Maja, nekako cvrsci pamuk, mada jos trebam vidjeti kako se ponasaju nakon pranja i koristenja... ovi Devic mi se cine nekako tanki... ali su i jeftiniji par maraka po komadu sto nije malo... moj savjet je da pogledate robu za bebe u Skafi, ima stvari dosta jeftinijih u odnosu na druge radnje, pa cak jeftinije i od pijace.... mislim da im je roba iz Turske... danas sam bas vidjela neke kao pidzamice/odjelca pamucna iz 3 dijela po 5-6KM, peskirici sa kapuljacom i rukavica i jos nekih stvarcica povoljno, ali npr gegica mi ima i boljih, samo sam jedne kupila:-) a ja sam dosta bodica i gegica kupila u Bingu na A. pljolju i Amko komercu, nakon detaljnog pregleda mnogih radnji u sarajevu.... iskreno nisam stigla otici u FIS i Robot u Rajlovcu, a cula sam da i tamo ima svasta povoljno... samo da vas pitam, jesu li cijene u apotekama iste za ove stvarikoje trebamo kupiti, tipa bivacin, gaze, plivisepr, hidrogen i sl.... ili i za to ima razlike gdje se kupuje?? i gdje mogu naci original Pavlovicevu kremu?
|
|
|
|