ivannna -> RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? (12.12.2011 19:06:49)
|
Evo i mene na ovoj temi, pomalo smo poceli zagledati djeciju robicu i ostalu opremu, a cini se da cemo neke vec poceti i kupovati, danas sam bila u bbi imaju one tri radnje sa dječijom robicom i otopih se cega sve ima, ali je poskupo. Kad pričate o Azelu interesuje u kojem ima najviše robice i stvarčica (pelene, siperčići,...) za 1 i 3 mjeseca, ja sam bila u onom na socijalnom, onom u gradu i onom na grbavici i ne nađoh ništa ili nisam potrefila kad ima robe. I jos nesto da li neko zna gdje ima kupiti onih odjelaca za bebe, ne znam kako se to zove ono dugi rukav i ima i stopala oblači se preko bodija, našla sam plišanih dosta, al pošto je kod nas u stanu jako vruće mislim da bi taman bilo da bebi oblačimo bodi i to odjelce ali ako ima gdje nekih frotirnih tanjih, vruće bi bilo u tim plišanim ja mislim. I da na siranu imate nekoliko radnjica, imaju super pamučnih bodija bijelih običnih, onako materijal kao malo deblja potkošulja, baš kao donji veš, super su koštaju 5-6 km, mogu se otkuhavati.
|
|
|
|