|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Forumasice, gdje ste! :)
30.3.2011 12:31:16   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: škorpija

gdje je MIAuser posted image

Javila se na temu bebe, curica joj opet ima turu.....

user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 526
30.3.2011 18:41:52   
reallove
ima li acudese javlja li se ikakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 527
   [Obrisana poruka]
1.4.2011 11:25:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 528
1.4.2011 13:54:01   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Iman83

Gdje je Hanady, ne kuha nešto ovih dana user posted image user posted image user posted image , a nisam je primjetila ni na drugim temama???

ne radi joj net

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 529
4.4.2011 15:27:40   
Apotekarka
Djana april stigao pa te nema

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 530
4.4.2011 15:29:55   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Djana april stigao pa te nema

user posted image user posted image user posted image  Djanaaaaa

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 531
5.4.2011 13:08:46   
mala86
ne znam jel netko pito za nasu realllove ali samo da vam kazem da sam je upravo upoznala u svojoj trgovini user posted image user posted image user posted image user posted image ,mali je presladak,u Ze je
tek su joj danas prikljucili net

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 532
5.4.2011 13:13:27   
Anoniman
A gdje nam je shery i leis ...aj em sorry lelisuser posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 533
5.4.2011 13:22:40   
sabinos
zar je reallove iz zenice?aj sad bih razgulila do zenice da je nađem.ona mi nešto posebno dragauser posted image
mene zanima gdje je Amrino?

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 534
5.4.2011 13:24:45   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

stvarno....sheri se nije odavno javila, sheri sherii sheriiiiiii sa broja 33 user posted image , javi se

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 535
5.4.2011 14:58:53   
mala86
IZVORNA PORUKA: sabinos

zar je reallove iz zenice?aj sad bih razgulila do zenice da je nađem.ona mi nešto posebno dragauser posted image

kaze da ce biti tu user posted image ,mama joj zivi u mom komsiluku user posted image
joj kako mi je bilo drago,a gledam hocu li prici,nekako mi neprijatno user posted image user posted image user posted image  al eto jesam

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 536
5.4.2011 15:58:39   
sheri

evo mene user posted image
bila sam vrijedna, krecila se kucica pa dok je zena sve ocistila, i ispeglala tonu dvije vesa evo me opet.
hvala sto pitas user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 537
5.4.2011 16:10:04   
Lady26
Pitala sam i ja user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 538
5.4.2011 16:11:27   
sheri
IZVORNA PORUKA: Lady26

stvarno....sheri se nije odavno javila, sheri sherii sheriiiiiii sa broja 33 user posted image , javi se

a joooj izvini, evo tek sad vidjela. hvalauser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 539
5.4.2011 17:16:54   
reallove
mala86user posted image user posted image stvarno mi je drago sto smo se vidjele..sabinos skokni do Zenice na kaficuuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 540
6.4.2011 0:45:13   
neki
Stvarno odavno primjecujem da nikome ne falim,i niko i ne pita za mene,al nejma veze,nije me bilo koji dan,ali evo vracam se jauser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 541
6.4.2011 0:48:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: neki

Stvarno odavno primjecujem da nikome ne falim,i niko i ne pita za mene,al nejma veze,nije me bilo koji dan,ali evo vracam se jauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti svako malo nestanes pa se opet pojavisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 542
6.4.2011 0:51:41   
neki
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti svako malo nestanes pa se opet pojavisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta to ti hoces da kazes,da je to razlog sto vam ne falim,kao tu je ona negdje,brzo ce se vratiti,nebitno sta joj je..........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 543
6.4.2011 0:57:45   
Anoniman

Sta to ti hoces da kazes,da je to razlog sto vam ne falim,kao tu je ona negdje,brzo ce se vratiti,nebitno sta joj je..........user posted image user posted image user posted image

pa naravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta bi tebi moglo biti ti si zmajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 544
6.4.2011 1:02:05   
Anoniman
samo da pitam imal gdje noe i nekiuser posted image user posted image user posted image ...ja ne mogu da spavam imal kakva tema pogodna za nas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 545
6.4.2011 1:03:59   
neki

pa naravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta bi tebi moglo biti ti si zmajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmaj,jasta neg zmajuser posted image user posted image user posted image
Breskvaaaaaaaaaaaaaaa,sta ima zeno??????user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 546
6.4.2011 1:26:20   
Anoniman

Breskvaaaaaaaaaaaaaaa,sta ima zeno??????user posted image

ništa efikasnouser posted image user posted image user posted image ...pozz odoh u krevet

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 547
6.4.2011 12:30:05   
reallove
acuuser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 548
9.4.2011 19:22:47   
nikita
Mara je trebala rodit do sad, zna li itko ista o tome?

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 549
9.4.2011 23:53:46   
milenium
gdje je ona elkina mala,zadnje što znamo je da je bila trudna user posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *