Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I ja sam, Mony, mislila na tebe, a ti nam se prikrila.
Ma vidim ja ove "dvije" forumasice mi imaju skroooooz slicna misljenja i neku divotu u svojim postovima,ali ni na kraj pameti mi nije bilo da je Mona Muhamed ustvari Mjeseceva Pratilja
aazra,Romali,Okarica Crvena,Golubica,brzamala,Sonja,remzy,mila81,i ako ovako nastavim bojim se da ce mi trebati cjela strana alo zaista ima puno njih sto nema odavno na forumu;)
Povirim ja cesto, ali ne znam gdje da pisem, malo sam ispala iz kolosjeka. Hvala sto si se sjetila.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
aazra,Romali,Okarica Crvena,Golubica,brzamala,Sonja,remzy,mila81,i ako ovako nastavim bojim se da ce mi trebati cjela strana alo zaista ima puno njih sto nema odavno na forumu;)
Povirim ja cesto, ali ne znam gdje da pisem, malo sam ispala iz kolosjeka. Hvala sto si se sjetila.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Dame ja sam nova ali evo malo sam čitala i moram vam reći da ste mi stvarno simpatične sa ovim porukama.... lijepo je vidjeti da su se ljudi negdje upoznali i nastavili svoje prijateljstvo, da održavaju kontakte i sve ostalo što ide uz... Ne znam za vas ali ja se često zapitam ko su mi ustvari prijatelji? Gdje su? ..... Lijep pozdrav za sve....
manuela gdje si se izgubila? Nunichi i Breskva svrate pomale a tebe nigdje
ma manuela ima problema sa netom, al zato kad dođe ostavi 100 postova iza sebe ...i meni nedostaje nemam skim mahalat na fb, također i w.pooh, ivana i nunichi samo prolete s vihorom...
Tu sam ja u pozadini ;) Citam vas na poslu al mi mobitel nesto nece da omoguci da vam pisem... u nedelju ako Bog da planiramo da nam bude kuca gotova za useljenje pa ima da vam dosadjivam ;)