Mirkica -> RE: Vjeiti problem - muz i pare!! (25.8.2010 15:24:42)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Njegovi troskovi: dorucak u firmi, gorivo, i oko auta, ponekad u prodavnicu kad mu kazem da mi nesto fali, sam nikad ili vrlo rijetko, vise nikad nego rijetko, i ja vise vjerujte ne znam koji on to ima trosak, a sam trosi 10 ili vise km dnevno jel to ok? Moji troskovi: dorucak, rucak svaki dan plus voce jer sam trudna i sokovi, ne stedim stvarno na hrani, jer mi je beba najvaznija, potom kupiti skoro sve za bebu od stvari.. ne mislim na krupne krevetaci to vec na benkice, gegice, kremice, posteljinu itd. a gdje je higijena sva, i njemu ako fale carape ili nesto jer moram misliti i na to, jucer mu kupila od tih 50 km zvake za auto koje su 4,60 i ne pita odakle vec super, hvala mila. i tako uvijek ako mu sta fali, dezodorans i sve mu kupim cak i sampon naravno on nista to ne kupuje. I sto to on mora imati po 100 ili vise km u novcaniku a kada on treba meni dati izvuce bjednih 20 KM i pita jel ti dosta? hahhah[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley29.gif[/image] pa gdje je tu pamet? racune placamo kad budete plata svaki put, to je ok. nekad se koljemo oko racuna telefona ali ok ,puno pricam,... e ovo visak , nebi ja njemu ni skuhala ni nista jeo bi sipak i to veliki od mene . A svoej pare bi trosila na sebe i djete pa enak gleda odkle se verdi i oblaci .
|
|
|
|