Mirkica -> RE: Vjeciti problem - muz i pare!! (28.2.2012 21:22:05)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Hvala vam drage bas ste divne, nisam napisala ono da bi ste se vi sprdale sa mnom. Mirkice draga da ti odgovorim na pitanja: Ko mi kuha- Ja sebi sama, ako mislis da mi svekrva kuha ne kuha, perem sve sama sebi, dijete ide u obdeniste, koje ja placama, a zivim u domu koji su sagradili muz i njegovi, ali bih sretnija bila da sam postanara.zajedljivi ste uzas. Zgadile ste mi se, tu se hvalite nekim ciframa, a ja nisam dosla na forum da sugam mm, vec da iznesem problem, i da dobijem neki savjet, a ne sprdanje. MM je digao kredit jer je morao kucu dovrsiti, a imam ga i ja isto , tako da smo jedan jedan. U svakom slucaju tuzna sam jer ste sve zene, a nijedna da mi se obrati na neki ok nacin, vec se sprdate, sram vas bilo. ja sam ti vec dala odgovor nemas potrebe za ljutnjom , nego ipak niko ti nista ovdje nije dzaba napisao. Dala si odgovore i sad mi bas nista nije jasno , zbog cega tolika zrtva. Izvini ako sam te uvredila , mene su ove tri stavri jako zanimale da bi mogla reci sta mislim doista i slaze se sa mojm prvim postom upucenim tebi. Eh sada mozda si ti se pogresno izrazila akda si spominjala dorucak i cigare moze biti , to je samo jedan od niza , u svakom slucaju sretno .
|
|
|
|