veeseelaa -> RE: Vjeciti problem - muz i pare!! (27.2.2012 22:48:51)
|
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: veeseelaa Moj post se odnosio na tvoj kad si ti rekla da to i nisu neki uvjeti. To jesu uvjeti u BiH itekako. U BiH je najvise ovih sto sam navela u svom postu...Ta skromnost za takav imetak u nasem drustvu bas i ne stoji...Kontas me sad?user posted image ne kontam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ti npr nisi nikad radila samo tm, zamisli da si radila kao i tm, imali bi sve duplo, mislim teoretski bi bilo moguće pa i praktično Odakle tebi taj info[sm=zmeden.gif] Radila sam , draga, cak jedan mali period mm ije radio, a ja radila... I sad radim ono sto mislim da trebam[sm=smiley1.gif] tako sam skontala, pisala si nešto da ste se tako dogovorili (mislim da ti ne radiš) dok djeca ne porastu, tak nešto očito sam pobrkala stvar no nije ni bitno, kažeš da si radila jedan period al tm nije radio e kažem da oduvijek, mislim od početka braka do sada radite oboje naravno da čovjek ima više, ne radi za džabe.... itd No ne znam ni kako dodjosmo na ovu temu, nije ni bitno Mene u biti ne čude ljudi koji imaju mnogo štošta kad rade, ne znam čemu čuđenje, pa niko ne radi za eksere....
|
|
|
|