lumpi -> RE: Amniocenteza (16.3.2012 9:48:59)
|
Konačno sam uradila amnio u ponedjeljak ,nakon što su me vratili dva puta ,doktor je treći ponedjeljak u 19 sedmici trudnoće ipak našao mjesto da ne ide kroz posteljicu.. Sama procedura nije uopšte strašna kako je sve mi mame zamišljamo ,mogu cak reci da je bezbolna ,tako da sav onaj strah nije bio opravdan...Evo danas je peti dan od postupka ne osjecam nikakve bolove ,nema plodne vode ni krvarenja pa se nadam da je prošlo bez komplikacija ...Bila sam i ja na 4d kod Mehmedbašića i rekao mi je da je sve ok,ali da je ipak amnio nezamjenjljiva metoda tj.da na uvz moze biti sve ok ,ali ipak da se rodi mongoloid tako da sam odlucila otici na amnio i opet bi to napravila... Mila drago mi da ti je nalaz dobar, sad se opusti i uzivaj..... Drage moje koliko ste vi mirovale meni je već dosadilo ,i kad se dobije nalaz ???? Sestra mi je rekla za 20 dana ali citajuci po forumu vidim da je vecina dobila za 30 ...... Yasemin- ja sam ipak imala indikaciju za amnio NT 4.00mm ,tako da za mog doktora a i mene nije bilo govora o tome da je ne radim ,cak je rekao da bi radio i kroz posteljicu da je morao...Kod tebe su samo godine ako se nevaram bile razlog, tako da je to ipak drugacije....Nadati se najboljem pa ce vajda tako akobogda i biti ,pozdrav za tebe i hvala ti što se mislila na mene....
|
|
|
|