|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odlazak na more!?
13.8.2010 10:11:52   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

meni nije cudno, meni super svugdje sa mm, samo kad ne tersa user posted image al i najbolja drugarica mi je ters pa mi na isto dodjeuser posted image a nas dvoje sve ukupno skupa nismo ni 2 i po godine pa smo jos uvijek zanimljivi jedno drugom user posted image

e garant je to, ja sam sa svojim 14 godina pa me više ne želi user posted image user posted image user posted image  bježi tamouser posted image user posted image user posted image
ne branite svoje stavove ovim načinom user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 351
13.8.2010 10:13:43   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Mirkice draga čemu priča ja sam se naživjela???? znači nije onaj koji voli izaći???? ne kontam!
putovanja i izlasci nemaju veze sa neiživljenošću već sa stanjem duha!
ja bi krepala kad ne bi izašla ili negdje otputovala e sad s mužem ili bez ovisi od situacije i slično
Nema tog insana na ovom dunjaluku da bi sa njim mogla biti non stop, pa dijete ostavim pa negdje otfuram....
Meni je npr šega kad mi sveki dodje na kafu pa čim sjednemo kaže da zovnem svekra, halo ba, možeš li ti igdje bez njega???? kontam idi gdje hoćeš al vidim da se ljudi okolo podsmjehuju tim nerazdvojim parovima po svim segmentima
Ja volim Boga mi svugdje sama otići, i u kupovinu itd a i na more s drugaricama user posted image  muž je muž a raja je raja user posted image   a što se tiče ljubomore? nidje veze, mm mene obožava user posted image user posted image user posted image user posted image  žena zna kad je voljena, o daaaa

drugo si vesela ti vas dvoje citav zivot zajedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi bona tek nam 3 godien kako smao skupa sad u augustu user posted image user posted image user posted image   a ti si i tvoj muz tu u tom gradu od kako ste se rodili ja i mm od kako smo se ozenili user posted image , stos e tice "provoda na moru" to vala ne odobravam pa makar me budalom smatrali , eh sada nije ni moj muz rob niti ja robinja ali 90 % izlazaka smo skupa :) , naravno ne racunam tu njegova poslovna putovanja on je bio 1 mjesec na putu skoro pa nisam crkla "nisam ljubomorna" ali nas dvoej smo navikli zajedno tako nam je najbolje on je moj najboljei drug i ja njegova drugarica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mozda je nekom cudno ali nama odgovara :)))

i kad smo se zabavljali ja sam imala odredjene aktivnosti, nismo bili zajedno tako često, svaki 2-3 dana po 3-4 sata user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 352
13.8.2010 10:14:26   
Skvo RR

i kad smo se zabavljali ja sam imala odredjene aktivnosti, nismo bili zajedno tako često, svaki 2-3 dana po 3-4 sata user posted image

Logicno.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 353
13.8.2010 10:17:24   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

tako i sad praktikujem user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 354
13.8.2010 10:17:40   
ena23
ma sta se prepirete,pa sto ljudi sto cudi drage moje. ja vala svom ne dam maknut od sebe. ne da ni on meni. i sta sad? nistaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ps skoro je bio "na terenu" u Bugarskoj tri mjeseca, al je dolazio kuci svako malo, vesela gdje si tad bila sa ovom pricom o mlakoj vodi bona? eeeh kasno marko na kosovo stize, dzaba mi sad testirati kad smo ko famozni gu.. i gace

< Poruku je uredio ena23 -- 13.8.2010 10:18:12 >

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 355
13.8.2010 10:24:44   
teacher75

kad smo se zabavljali izazili smo svako vece, bar da se vidimo na sat vremena, a preko dana smo obavljali ostale aktivnosti user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 356
13.8.2010 10:27:29   
teacher75

meni nije cudno, meni super svugdje sa mm, samo kad ne tersa user posted image al i najbolja drugarica mi je ters pa mi na isto dodjeuser posted image a nas dvoje sve ukupno skupa nismo ni 2 i po godine pa smo jos uvijek zanimljivi jedno drugom user posted image

e garant je to, ja sam sa svojim 14 godina pa me više ne želi user posted image user posted image user posted image  bježi tamouser posted image user posted image user posted image

e ne znam kako ce mi biti za 14 godina, sumnjam da ce mi biti jednako interesantan kao sada

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 357
13.8.2010 10:27:52   
Hanady RR
haman se mi i ne volimo sa svojim muževima tadašnjim dečkima ko teacheruser posted image user posted image user posted image user posted image

nisam se vala ni ja svaku noć viđala....
em nisma imala kad...
em nisam znala kud svaku noć da se za izlazak spremam....
a ni mama mi nije dala...user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 358
13.8.2010 10:29:17   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

haman se mi i ne volimo sa svojim muževima tadašnjim dečkima ko teacheruser posted image user posted image user posted image user posted image

em nisma imala kad...

Dobro kazes Hanady....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 359
13.8.2010 10:31:35   
teacher75

em nisma imala kad...

ko je vas spominjao, ja govorim o sebi, a ne znam sto ste se vi pronasle. svako je drugaciji. 100 ljudi 100 cudi. ja govorim o sebi da mi je sada interesantan jer smo 2 i po godine tek zajedno, a  da ne znam sta ce kasnije biti, a bravo za vas user posted image user posted image user posted image kad vam je mm jednako sada interesantan kao i prve 2 godine, ja do sad gdje god procitah i s kim god procitah cuh da se priroda ljubavi mijenja, i da je najveca strast prva 3 mjeseca, a da kasnije to poprima neki drugi oblik...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 360
13.8.2010 10:36:45   
teacher75
zaista mi je smijesno da niko ne moze napisati post sa svojim misljenjem a da drugi to ne shvate licno kao da je njima upucen i kao da je to kritika nekog njihovog odnosa...

Neposredna veza do poruke: 361
13.8.2010 10:45:44   
Hanady RR

zaista mi je smijesno da niko ne moze napisati post sa svojim misljenjem a da drugi to ne shvate licno kao da je njima upucen i kao da je to kritika nekog njihovog odnosa...

a meni smješno što ti jutros nemaš smisla za šaluuser posted image

ženo draga nema bolan veće ljuubavi od mene i mog maketa....
mi ti imamo pravu priču za romana...i to dobrog trilera...svega kod nas.

ima još razloga što se nismo svaku noć viđali...a nije bila samo moja mamauser posted image
no sve se to prevaziđe.....user posted image i danas imama super familijarne i porodične odnose sa dvije super bebe.

ja sam se šalila...al neću više majkemi....
izvini user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 362
13.8.2010 10:47:25   
salmy

e ne znam kako ce mi biti za 14 godina, sumnjam da ce mi biti jednako interesantan kao sada

Vjeruj da ce ti biti isto kao i sada! nista se nije promjenilo(kod nas) ni sa 2, 10 ..... godina pa sve do danasnjih 15user posted image user posted image user posted image
Kad sam bila na putu po 3-4 dana vjeruj da smo visili na tel,do kasno u noc! cak  jednom  kad sam morala ostati 5 dana(dosao 3 dan i bili smo skupa u hotelu)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma ne znam ja ne mogu da zamislim biti bez njega dan dva,hebiga FALI miuser posted image user posted image Kad sam bila manja toliko sam bila vezana za mamuuser posted image user posted image user posted image uzas,svi se smijali bez nje nigdje nisam islauser posted image user posted image user posted image a sad sam to preusmjerila na MM,cesto zna reci kako sam pravo djete( koje je vezano za njega)Ali mi ni to ne smeta!
Hebiga takva zena! A moja seka je susta suprotnost,ostavi muza i odeeee na more sa drugaricama(nedavno bila u Turskoj sa njima)user posted image user posted image user posted image   njoj je to normalno,ah i kod mame cesto noci samauser posted image user posted image user posted image
A ista nas majka rodila! tako da je sve individualnouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 363
13.8.2010 10:48:38   
teacher75

ima još razloga što se nismo svaku noć viđali...a nije bila samo moja mamauser posted image
no sve se to prevaziđe.....user posted image i danas imama super familijarne i porodične odnose sa dvije super bebe.

ne znam, ali ovaj put sam shvatila kao da me napadateuser posted image , il sam preosjetljiva jutrosuser posted image nije pms user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 364
13.8.2010 10:49:23   
teacher75
voljela bih da se nista ne promijeni al vec sad vidim razliku izmedju prve godine i sada, pa ko zna kako ce biti za 10 godina...

Neposredna veza do poruke: 365
13.8.2010 10:57:53   
ena23

voljela bih da se nista ne promijeni al vec sad vidim razliku izmedju prve godine i sada, pa ko zna kako ce biti za 10 godina...

Boga mi kdo mene smao nabolje ide. kad poredim prvu godinu i sada, drugu... neuporedivo bolja ova druga. Nadam se da ce nastaviti uzlaznom putanjiom.

p.s. mi se zabavljali pet godina a opet kad smo se uzeli bio je to neki sok za nasu vezu.. .sad opet nadolazimo

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 366
13.8.2010 11:01:25   
Skvo RR

ne znam, ali ovaj put sam shvatila kao da me napadateuser posted image , il sam preosjetljiva jutrosuser posted image nije pms user posted image

Haj ti ona onu nasu temu?

Garant je PMS.user posted image

Neposredna veza do poruke: 367
13.8.2010 11:02:25   
veeseelaa

hoće vjeruj mi i više user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 368
13.8.2010 11:08:20   
Anoniman

em nisma imala kad...

ko je vas spominjao, ja govorim o sebi, a ne znam sto ste se vi pronasle. svako je drugaciji. 100 ljudi 100 cudi. ja govorim o sebi da mi je sada interesantan jer smo 2 i po godine tek zajedno, a  da ne znam sta ce kasnije biti, a bravo za vas user posted image user posted image user posted image kad vam je mm jednako sada interesantan kao i prve 2 godine, ja do sad gdje god procitah i s kim god procitah cuh da se priroda ljubavi mijenja, i da je najveca strast prva 3 mjeseca, a da kasnije to poprima neki drugi oblik...

kad smo kod strasti...... neznam za druge al ja i mm skoro svaki dan imamo odnose, ja kad dobijem on je u depresiji a Boga mi i ja user posted image user posted image user posted image  mada se i takvim danima snalazimo user posted image user posted image
i ja slušam te priče kao poprima novi oblik al kad mene to zaista nije tako

PS to sam ja user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 369
13.8.2010 11:25:56   
veeseelaa
al šega je to koliko smo sve uvjerene u savršenost svoga braka user posted image user posted image  pa ko su onda ovi silni muškarci i žene koji varaju svoje bračne drugove??? user posted image user posted image  naši nisu, šta nas briga user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 370
13.8.2010 11:28:14   
Mirkica

al šega je to koliko smo sve uvjerene u savršenost svoga braka user posted image user posted image  pa ko su onda ovi silni muškarci i žene koji varaju svoje bračne drugove??? user posted image user posted image  naši nisu, šta nas briga user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahha e jesi vala i u pravu , ma ko je kakv on ce biti takav , ali dobro dokle vjerujemo d anam je dobro , svako na svoj nacin , a krpa zakrpu nadje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 371
13.8.2010 11:30:01   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica

hahahahha e jesi vala i u pravu , ma ko je kakv on ce biti takav , ali dobro dokle vjerujemo d anam je dobro , svako na svoj nacin , a krpa zakrpu nadje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 372
13.8.2010 11:38:33   
veeseelaa
meni je moj stomatolog juče ispričao jednu  dogodovštinu:

kaže bio na nekom seminaru i vraćao se sa kolegom vozom u Sarajevo i u kupe im udje žena nekih 30 godina, i tako bla bla i ispali se ona do wc-a, zatim i njegov kolega... hahahha
kad su stigli u Sa kad nju na stanici čeka muž sa dvoje djece i još im se zahvali na pažnji prema njegovoj supruziuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 373
13.8.2010 11:42:59   
Dida79

Hoce sigurno evo mm i ja smo 12 godina zajedno pa je sve isto kao od prvog danauser posted image

Neposredna veza do poruke: 374
13.8.2010 11:44:13   
Dida79

meni je moj stomatolog juče ispričao jednu  dogodovštinu:

kaže bio na nekom seminaru i vraćao se sa kolegom vozom u Sarajevo i u kupe im udje žena nekih 30 godina, i tako bla bla i ispali se ona do wc-a, zatim i njegov kolega... hahahha
kad su stigli u Sa kad nju na stanici čeka muž sa dvoje djece i još im se zahvali na pažnji prema njegovoj supruziuser posted image user posted image user posted image

Zakljucak...trebamo se zajedno i vozom vozitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *