|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odlazak na more!?
12.8.2010 8:21:34   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: buba29

IZVORNA PORUKA: veeseelaa
hahahhaha e da, kod vas se zna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  samo što su kod mog uvijek opuštena, šta ću sad user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aktivna si, aktivna user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 326
12.8.2010 8:21:59   
koka i po

user posted image user posted image user posted image user posted image  samo što su kod mog uvijek opuštena, šta ću sad user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa digni ih user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 327
   [Obrisana poruka]
12.8.2010 8:23:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 328
12.8.2010 8:26:08   
koka i po
Žene drage ...sve nešto mislim ipak je ovo javni forum a mi se zanjele user posted image Imaće gosti šta da pročitaju user posted image

Neposredna veza do poruke: 329
12.8.2010 8:27:19   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: koka i po

Žene drage ...sve nešto mislim ipak je ovo javni forum a mi se zanjele user posted image Imaće gosti šta da pročitaju user posted image

uh što me nasekira user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 330
12.8.2010 8:28:46   
koka i po

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 331
12.8.2010 8:30:16   
Dida79

Evo i mene si zabrinulauser posted image user posted image
Bjez ba Koko sta nas briga user posted image

Neposredna veza do poruke: 332
   [Obrisana poruka]
12.8.2010 8:32:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dida79)
  Neposredna veza do poruke: 333
12.8.2010 9:56:36   
Nedi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ismija se pravouser posted image user posted image user posted image

Valja mi probati...kuku mm po cijeli dan u ženskom društvu user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 334
12.8.2010 11:25:52   
teacher75

e ovako ako vam je suprug odsutan više od 3 dana a kako bi provjerili njegovu vjernost dok nije bio s vama uraditi sljedeće (mislim kad se vratiuser posted image )
staviti u posudu mlake vode (dubina iste će ovisiti od daljnjeg sadržaja ovog teksta user posted image user posted image user posted image user posted image ) i u istu staviti ja.. vašeg muža, ako se ista opuste imao je odnos u zadnjih par dana a ako ne, nego se stisnu i skupe prema gore bio je vjeran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to mi je ispričala davno jedna moja prijateljica i čak mi je tvrdila da je to naučno dokazano

e evo o čemu se radi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej curke ja imam šerpi svih veličina,pa ako nekom zatreba zovite user posted image user posted image user posted image

a za mene i tičerku ovo ne važi jer se ne odvajaju nm od nas user posted image user posted image user posted image

zato se nisam ni ukljucivala u razgovoru na ovu temu- nisam se pronasla user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 335
   [Obrisana poruka]
12.8.2010 12:08:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 336
12.8.2010 12:36:46   
veeseelaa
tičerko pusti to nisam se pronašla a šerpica se kupuje user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 337
12.8.2010 13:00:06   
Nedi

tičerko pusti to nisam se pronašla a šerpica se kupuje user posted image user posted image user posted image

i to sa debelim dnom...za svaki slučajuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 338
12.8.2010 13:04:33   
veeseelaa
ja preporučujem sa dubokim dnom ako slučajno potonu user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 339
12.8.2010 13:11:45   
henna ze
ja imam samo pretis lonacuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 340
12.8.2010 13:13:44   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: henna ze

ja imam samo pretis lonacuser posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahahahhaaaaaahahhahahahhahahahahahah dovoljno dubokouser posted image   ovi niski mužići bi mogli komplet stati, od glave do pete user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.8.2010 13:14:11 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 341
12.8.2010 13:14:33   
Nedi

IZVORNA PORUKA: henna ze

hahahahahahhaaaaaahahhahahahhahahahahahah dovoljno dubokouser posted image

hahahahahahaha dovoljno duboka a i teška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zamisli tresneš nekoga pretisomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 342
12.8.2010 13:21:56   
henna ze
ahh pa ja sam to prvo kupila...ko da sam znala...žene ja LJUDINU imam kod kuće...al dzaba mi lonac..ja bi svog "pustila" na more..ne bi ni provjeravala...
al mi na um pade da i muški nemaju neki fazon da nas provjeravaju...možda je on mene provjeravao kad sam došla iz Istanbula a ja ni ne znam..
de Ajsmenu reci imal, života ti...ma garant je zadovoljan rezultatom...gora je pustinja u novčaniku, nego rezultat  bilo kakvog testiranja..user posted image user posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 343
12.8.2010 13:38:11   
teacher75

nemam ja serpi, kod mene samo tave i tepsije user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 344
13.8.2010 4:53:39   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75

imam i ja povjerenje u njega al stvar je u tome da niti on zeli niti ja zelim da idemo jedno bez drugoga na more, jer mi je uzitak biti na moru u porodicnoj atmosferi a ne skakati po diskotekama i opijati se sa jaranicama, kao ni njemu...a da je ovo pitanje postavljeno prije par godina, kad mi je iblo interesantno skakanje po diskotekama, rekla bih da ne vjerujem sebi prvenstveno user posted image

i kod mene je ovo ovako , i s tobom se potpuno slazem ja i mm smo se nazivjeli jedno bez drugogg i stupili smo u brak kada smo bili spremni za njega , i sad smo skupa i da mozemo isli bi na posao skupa , meni bi bilo jako tesko bez njega uzivati bilo gdje ja kada odem kod moje mame u Bosnu on mi fali  ali to je jedino kada smo razdvojeni iako on noci cesto tu i bude tu ali nema dovoljno prostora da bude sada i on tu 2 sedmice , a ovako odlazak na more s drustvom bez mene i dijeta danas sutra je kao da se nije izzivio pa mu sada fali ja bih se licno zapitala sta ja to radim pogresno da mm vise zeli da provede lijepe dane na jadranu s nekim drugim nego sa svojom porodicom jer ja ne mogu zamisliti da bih otisla bez njega.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 345
13.8.2010 8:27:24   
veeseelaa
Mirkice draga čemu priča ja sam se naživjela???? znači nije onaj koji voli izaći???? ne kontam!
putovanja i izlasci nemaju veze sa neiživljenošću već sa stanjem duha!
ja bi krepala kad ne bi izašla ili negdje otputovala e sad s mužem ili bez ovisi od situacije i slično
Nema tog insana na ovom dunjaluku da bi sa njim mogla biti non stop, pa dijete ostavim pa negdje otfuram....
Meni je npr šega kad mi sveki dodje na kafu pa čim sjednemo kaže da zovnem svekra, halo ba, možeš li ti igdje bez njega???? kontam idi gdje hoćeš al vidim da se ljudi okolo podsmjehuju tim nerazdvojim parovima po svim segmentima
Ja volim Boga mi svugdje sama otići, i u kupovinu itd a i na more s drugaricama user posted image  muž je muž a raja je raja user posted image   a što se tiče ljubomore? nidje veze, mm mene obožava user posted image user posted image user posted image user posted image  žena zna kad je voljena, o daaaa

< Poruku je uredio veeseelaa -- 13.8.2010 8:30:44 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 346
13.8.2010 8:39:00   
Dida79

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ja bih se licno zapitala sta ja to radim pogresno da mm vise zeli da provede lijepe dane na jadranu s nekim drugim nego sa svojom porodicom jer ja ne mogu zamisliti da bih otisla bez njega.

Bas tako i ja bi se isto to zapitalauser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 347
   [Obrisana poruka]
13.8.2010 8:46:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dida79)
  Neposredna veza do poruke: 348
13.8.2010 10:06:55   
Mirkica

Mirkice draga čemu priča ja sam se naživjela???? znači nije onaj koji voli izaći???? ne kontam!
ja bi krepala kad ne bi izašla ili negdje otputovala e sad s mužem ili bez ovisi od situacije i slično
Nema tog insana na ovom dunjaluku da bi sa njim mogla biti non stop, pa dijete ostavim pa negdje otfuram....
Meni je npr šega kad mi sveki dodje na kafu pa čim sjednemo kaže da zovnem svekra, halo ba, možeš li ti igdje bez njega???? kontam idi gdje hoćeš al vidim da se ljudi okolo podsmjehuju tim nerazdvojim parovima po svim segmentima
Ja volim Boga mi svugdje sama otići, i u kupovinu itd a i na more s drugaricama user posted image  muž je muž a raja je raja user posted image   a što se tiče ljubomore? nidje veze, mm mene obožava user posted image user posted image user posted image user posted image  žena zna kad je voljena, o daaaa

drugo si vesela ti vas dvoje citav zivot zajedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi bona tek nam 3 godien kako smao skupa sad u augustu user posted image user posted image user posted image   a ti si i tvoj muz tu u tom gradu od kako ste se rodili ja i mm od kako smo se ozenili user posted image , stos e tice "provoda na moru" to vala ne odobravam pa makar me budalom smatrali , eh sada nije ni moj muz rob niti ja robinja ali 90 % izlazaka smo skupa :) , naravno ne racunam tu njegova poslovna putovanja on je bio 1 mjesec na putu skoro pa nisam crkla "nisam ljubomorna" ali nas dvoej smo navikli zajedno tako nam je najbolje on je moj najboljei drug i ja njegova drugarica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mozda je nekom cudno ali nama odgovara :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 349
13.8.2010 10:08:40   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica

drugo si vesela ti vas dvoje citav zivot zajedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi bona tek nam 3 godien kako smao skupa sad u augustu user posted image user posted image user posted image   a ti si i tvoj muz tu u tom gradu od kako ste se rodili ja i mm od kako smo se ozenili user posted image , stos e tice "provoda na moru" to vala ne odobravam pa makar me budalom smatrali , eh sada nije ni moj muz rob niti ja robinja ali 90 % izlazaka smo skupa :) , naravno ne racunam tu njegova poslovna putovanja on je bio 1 mjesec na putu skoro pa nisam crkla "nisam ljubomorna" ali nas dvoej smo navikli zajedno tako nam je najbolje on je moj najboljei drug i ja njegova drugarica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mozda je nekom cudno ali nama odgovara :)))

meni nije cudno, meni super svugdje sa mm, samo kad ne tersa user posted image al i najbolja drugarica mi je ters pa mi na isto dodjeuser posted image a nas dvoje sve ukupno skupa nismo ni 2 i po godine pa smo jos uvijek zanimljivi jedno drugom user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *