dandi84 -> RE: Prestanak pusenja! (13.3.2013 16:21:30)
|
IZVORNA PORUKA: mala zabica Evo mene i ovdje za tobom [sm=jezicek.gif] Mislim da smo isti dan prestale pušiti i počele piti folnu [sm=smiley36.gif] Još samo da aBd i plusiće ugledamo zajedno [sm=smiley1.gif] I ja sam u januaru prestala pušiti bez većih problema. Oduvijek sam znala da ću prestati pušiti kada ostanem trudna, eh onda sam zaključila da nema potrebe čekati da ostanem, zašto ne i ranije, može samo još više dobra donijeti i meni a i bebi aBd [sm=smiley1.gif] Nekoliko dana je bilo relativno teško izboriti se sa onim momentima kada je ćejf zapaliti, ali sad već nemam nikakvih problema biti u društvu pušaća, a ne zapaliti, tako da sam vrlo sretna zbog toga [sm=smiley1.gif] Srećom, nisam našla nikakvu zamjenu, tako da mi je ishrana ostala ista, hvala Bogu [sm=smiley1.gif] Drago mi je zbog tvoje odluke...Ja sam imala jedan spontani prije 9 mjeseci i dok sam bila trudna tada nisam mogla da prestanem pusiti...Strah me bilo trpiti neku nervozu, znas i sama kako je prvih dana tesko a bas mi se trazile i nije mi bilo muka od njih.....Kad smo ponovo počeli raditi na bebi bez razmisljanja sam prestala...Stalno mi je trudnoća bila na pameti....Nije mi bilo tesko prestati...Ugojila sam se 2 kg al nije nista strasno...Mala zabice navijam za nas da ostanemo trudne sto prije [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|