chantal -> RE: Prestanak pusenja! (31.1.2013 10:35:40)
|
Da se ja malo pohvalim [sm=smiley17.gif] prije 2 mjeseca sam prestala pušiti,i prekinula konačno svoj desetogodišnji pušački staž [sm=bravo.gif] Par puta prije toga sam pokušavala prestati smanjivanjem i mogu reći da je to najgori način,živa patnja,cijeli dan provodiš u iščekivanju trenutka kad će razmak biti dovoljan da konačno zapališ [sm=smiley34.gif] E onda početkom decembra sam preko noći prestala,bez smanjivanja,nikotinskih flastera,žvakaći itd.jedino što mi je dosta pomoglo je knjiga Allena Carra i njegov "Easyway" [sm=bravo.gif] i zahvalila bih se od srca forumašici koja ju je preporučila na nekoj od tema,ne sjećam se više,imate je na netu u pdf formatu,ako nekog zanima [sm=smiley1.gif] I tako se ja riješih tog zla,znam,neko će možda pomisliti kako se rano radujem,znam da mnogi opet počnu nakon godinu,dvije i više ali iskreno se nadam da ja neću biti jedna od njih,svjesna sam da ne postoji "jedna uz kafu" ili "samo još ova" tako da zaista ne mislim da ću opet započeti taj začarani krug,i što je najbitnije hB nemam nikakvih kriza,ne padam u depresiju i kafa mi i dalje sjeda i bez cigare hehe ma to je to [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|