teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (6.5.2011 9:32:34)
|
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: MALA1994 nisam jos nabavila hranilicu pa gdje sjedi, u kolicima?ja I.ne bih bez hranilice mogla nahraniti koliko s eon vrti. jede na kaucu uglavnom, ne vrti se jer joj uvijek dam u ruke nesto da se igra, ili moju sminku ili neke igracke, ili olovke. dok se ona zabavlja ja je hranim. tako smo navikle od pocetka, ne znam sada ni da li bi ona htjela sjediti u hranilici ma sad ti je i glupo nabavljati hranilicu, moj L. sjedi za stolom velikim na velikoj stolici jer znam da nece pasti, a do 2 rodj. i on je sjedio u hranilici, a ovaj mali je toliko nemiran da mora biti vezan jer bi pao na glavu . a probaj pomijesati sa poznatim ukusom nemas sta drugo ili sto kaze meri stavi na kiflu pa probaj.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] al kako da stavim na kiflu povrce i meso[sm=zmeden.gif] pa sve ce popadati s kifle, tj. sa komadica kifle. ona i kiflu mrvi, tj, lomi prsticima mrvice i tako jede, male zalogaje ko ptica upakujes joj malene zalogajcice u kiflu da ona moze uzeti prsticima, zato bi ti bilo bolje da sjedi za stolom da moze da mrvi nemam ja toliko vremena, jedva i ovako stignem da skuham i da je nahranim a teta sto je cuva ima jos manje strpljenja, kod nje uvijek manje pojede a nekad ne pojede nista, a kod mene mora[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|