teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (6.5.2011 8:49:06)
|
IZVORNA PORUKA: mala86 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: mala86 jutro svima [sm=smiley1.gif] spavanje 0 bodova [sm=smiley11.gif],izludio nas je skroz [sm=smiley13.gif] budio se u 10,12 pa u pola 4 ali sve vristuci [sm=smiley13.gif]deruci se [sm=smiley13.gif] na kraju sam mu dala malo paracetamola,kontam mozda ga zubici neki muce cak sam i mm rekla da se preseli u boravak par dana dok ovo ne prodje,kad ga to nesto uhvati neda pric nama nijednom samo vristi,place,nece dudu,nece sok,nece da ga uzmemo dafri [sm=smiley31.gif] danas je vec puno manje [sm=smiley1.gif] teacher i ja mislim da ne trebas odustajat,mislim da sam u bebinom kuharu procitala da oni trebaju neku hranu probat 8 puta da bi je prihvatili ja njoj ponudim svaki put ono sto jedemo (ako je nesto zdravo) i nece, a njoj posebno pravim i blendam. ne znam kako da je naviknem da jede u komadima jel ima ona volju da jede sama? da je stavis u hranilicu ,stavis manje komadice hrane,mozda tjestenina najbolje jer je mekana,upalis crtani i nek jede,vilicom nek nabada,prsticima mozda ce joj biti zanimljivo? nisam jos nabavila hranilicu, a sama slabo jede, vise baca na pod. jedino griz koji voli pravo moze sama pojesti
|
|
|
|