Lady26 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (23.9.2011 9:42:58)
|
Jutro i od mene, pijem 2 kafu, jedva gledam... Legnem rano, legnem kasno isti klinac....umornaaaaaaaaaaaa sammmmmmmmmm.....i pospana... [sm=smiley29.gif] Ali zato stanem na vagu i [sm=smiley4.gif] Mama - hB da je curica bolje, valjda ce brzo i izaci aBd...ne odgovaras na sms...nema veze Leona, jel dobro M? Malena zao mi je sto se patite, odvedi je doktoru [sm=smiley31.gif] Bambiiiiiiiiiii kako si mi ti? Pusa Kono....sta da ti kazem, fkt ovo vise nije moje dijete [sm=smiley13.gif], ako je pucnem onda poslije bjezi od mene, ne da joj pridjem i sl [sm=smiley13.gif], a ne mogu joj dokazati da ne smije niti je pustiti....juce mi je vristala hoce baki (tek dosli kuci s posla), ja kazem ne moze idemo kuci, usli u hodnik ona se izvija, ja je lijepo spustim i tako se valjala 15min, ja se rasprmila....pitam hocu li ti skinuti cipele, kaze nemoj kinuti nita [sm=smiley36.gif], i ja nastavim po svom, za 2min place kini mi pipijee [sm=jezicek.gif] [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] Koko, kasu djecaci? Jelena, draga kako si ti, kako je L, za Anu vidim da je sve ok hB [sm=smiley31.gif] Tajraaaaaaaaaaaa [sm=smiley1.gif] Dadada, Felix, NoJa, Mya, Amani, bebacha, MAla86, Marijanna, Asmirass, Mirkica, Meri, Dafri, Tekja i Dadooooo, Ella-H, Sahara i sveeeeeeeeeee ostaleeeeeeeee, jesam li koga zaboravila [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|