Malenaoduvijek -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (23.9.2011 9:19:46)
|
dobro jutro kako sam ja lijepo juce ocistila sve hodam kroz stan i divim se svom cilimu u d.sobi [sm=smiley36.gif] nije mi nikada bio ovako lijep, a nista me i ne boli sto je dobro iako sam se naradila juce. samo mi jos zavjese ostale u dnevnoj da operem, ali to ce muzek, ostalo sve gotovo. zaboravih vam prijaviti juce nam bila tereza nasa i gledala Luku kako hoda i zadovoljna je kaze da je sada puuuuno bolji i da je primakao nogice jednu drugoj i da ce to super biti samo jos da pcne da prica da ga razumijem i to je to. kono moja ono moje fino dijete je pocelo da huji ito sve vise, juce ga je tekja vidjela.po kuci se pocne i bacati podu kazu da je to faza prkosa (cini mi se da se tako zove) gdje sve rade kontra od onoga sto kazes tako da je jako veselo...[sm=smiley6.gif] mama2009 bas mi je drago da je cura bolje hB [sm=smiley1.gif] Ella moja ne daj se ti meni, cuvaj se, naras ce i taj indijanac tvoj maleni [sm=smiley31.gif][sm=smiley36.gif] bambi kako si ti jutros jesi bolje, amani duso, jeli ima jos neko bolestan zaboravila sam [sm=smiley13.gif] e Boze kad je covjek senilan nista s njim zapoceti [sm=smiley13.gif] koko kako momak veliki [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|