babilon -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (28.11.2011 18:11:59)
|
IZVORNA PORUKA: Gemelli Da se i mi javimo, da vidimo sta se desava babilon nemoj davati vise od 60 ml, mada ne znam koliko je bebara stara, a ako prvi put dajes preporucila bi ti hipp combiotic, garantovano nema zatvora Super Beba i palachinken sretno sa sunetom, a i mi cemo abd krajem mjeseca ili pocetkom godine zanzibarka ne bi trebalo biti reakcija poslije prve vakcine, tako da obloga i ne treba, ako mozda nije crvena koza a bombina nadam se da ce bebara ozdraviti cim prije, mi hvala dragom bogu, jos nismo imali takvih problema, pa posto vidim da je kao neka epidemijica, gripica i prehlade, necu ih nigdje ni izvoditi, osim vani eto pozzzzzzzzz Hejdraga, hvala ti, ja mu vec 'odavno' dajem AD 1 ili eventualno 2 puta na dan, star je 1mj i 2sedmice, i kad mu dajem samo AD dajem onako kako na kutiji pise, kad bih mu posliej dojenja nekad dala AD odokativno pravim cca 60-90ml zavisi koliko provede efektivno vrijeme na sisi D::D... A inace mi je doktorica rekla da se broj mjeseci bebe stavi izmedju 1 i 0, tj ako je beba puna 2 mj onda treba da pijem 120ml... tako su njih ucili na fakultetu :) svasta se ima za cuti :))
|
|
|
|