m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (28.11.2011 13:24:15)
|
Ostade ja iznenadjena da nas se jos neko sjeca[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mala,mm nije nista podApisivao...samo regularno armanov pasos,moj,karte...jos je kod mene slucaj da arman ima papire za boravakna duzi period nego ja....niko mi nista nije ni trazio..jest mi samo jedan dido u avionu,kad smo napokon sletili u sarajevu rekao..dijete moje,pa jel to ti sama putujes..reko,putujem..gleda me sa svim stvarima i kaze,ma mozda i bolje ti tako,babe nekad samo smetaju..uglavnom za moj drugi put avionom a prvi sa armanom i presjedanjem fino prodje.. Super bebo,sretno sa sunetom...eto javim se ponekad a iskreno ni ne citam da stagod upratim...nekako procitam nekad puuuno paaametnih savjeta i ideja pa mi bude previse:-)ako imas fb.ubaci me pa da vidim sta sve drug moze... Amam,eto vec rekoh za javljanje..kada A spava tad i ja ne radim nista..tek sad radim po onoj poslovici,kad beba spava spavaj i ti iako dosad nisam nikad sad legnem i lagane opustajuce stvari gledam:)vazi isto za fb:) Taurus ja u Zenici evo petnaest dana sutra:-)mm ce doci oko Bozica...kako nam je E,kako zubici....arman nije ni osjetio skoro ovih sest,mozda malko dvoje gornje ali ovo sad je nesto novo ...stvarno je nervozan al rekla mi je sestra sa posla donijet nesto da mu masiram,na istoj bazi kao calgel ali u nekom drugom obliku..obzirom da radi u bolnici,sa djecom vjerujem da ako ne pomogne nece odmoci...jestel vi jos na hapi ili mlijeku..zar ne dojis:-p...fb takodje.. Cickolina eto mi u bosni...joj rodjendan mi ne spominji..tako mi je zao sto cemo biti tamo...svakakvih ideja imam,gledam torte ali sve mi nesto tako-tako kad cemo sami biti..
|
|
|
|