Super Beba -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (21.11.2011 14:29:26)
|
IZVORNA PORUKA: srnicka24 bEBIX, I JA SAM LAJKALA [sm=smiley1.gif] Mojoj Ejni jos aBd 10 dana do punih 4 mjeseca, ja sam joj vec počela davati sokice...probali smo od jabuke i breskve, pomalo. Sve rado prihvata, mislim da necu imati problema sto se tice hrane [sm=bravo.gif] Nadam se da nisam pogriješila, to joj je prvo što je probala pored mlijeka...Šta mislite, kad da počnem s kašicama? Mersiha 77, isto mi je tako, jel dođem kući svekrva uzia curicu i govori, jesil to gadnila, nece da mi te hrane i dok ja ne vidim ona njoj uvijek nešto stavi da lizne...jaoooo kako me to nervira!!!Danas treba da idemo ponovo kući, mislim da će joj već pite počet davat [sm=zmeden.gif] iskreno, mislim da ti je rano za sokiće, pogotovo da to budu prvi ukusi...moj mali ima 9 i kusur mjeseci i samo sam mu jednom dala sok od šljive zbog probave (ja sam malom davala iscijeđenu domaću jabuku i grožđe i slabo je htio..al zato vodu pije k'o lud)....k'o što ti je rekla mala_sa, u tim sokićima ima šećera, koji su njima apsolutno nepotrebni...a za hapice, isto tako, mislim da nema potrebe da žuriš s tim..ako ti mala doji, slobodno čekaj 6 mjeseci..ako ti se ne da čekati toliko, onda počni najranije sa 5 mjeseci...
|
|
|
|