Amam -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (16.11.2011 22:17:25)
|
IZVORNA PORUKA: mala_sa Eh evo i nas iz setnje [sm=smiley1.gif], Nasli smo skafander, ali imaju br 74/80 - eh da li je to njemu previse veliko, on je dug 71cm [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Bambi dobi tm pravi odgovor [sm=smiley36.gif] Palachinko joj al se ja ismijah za "mrkvu i kurbansko meso" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Joj blago vama,mi smo probali 74 i mali je za zime,sad ima ovaj "jesenji" br 74 i na knap je. A mene svi izignorisase uvezi s kupovinom skafandera [sm=smiley19.gif]. Moj E jede i kupovne i kuhane kasice ma u biti nek pojede pa sta god. Sad cesto kad smo mi za ruckom i njegovu stolicu stavim uz sto i on otvra usta ja mu ponudim,ako mu se svidja i dajem mu,ako ne on to fino vrati jezikom van Kad smo uvodili ishranu nisam nesto previse pazila i ponavljala ukuse,dam jeden ako je ok nema reakcija idemo drugi. Hodalicu nemamo jos,mada mi je dr rekao da moze sad u nju,jer mu je UZ kukova uredan.Cekam da mi dajdzinca posalje cikovu,jer je on i jak i tezak i visok.Pa da ne bi bilo iznenadjenja.
|
|
|
|