sweet insanity -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (16.11.2011 13:08:16)
|
IZVORNA PORUKA: lepetetka Sweet draga možda ti i nije povraćala od Humane već od prepunjenosti stome, ne znam da li si čitala ali ovo mi se isto desilo a bebica ništa drugo nije uzimala-samo je dojila i tako isto mi povratila nekoliko puta u mlazevima, hajd sad budi pametan [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] A to što ti nije kakila ne vjerujem da je do kašice od jabuke,ona bi baš trebala da je natjera da kaki, mislim...li probaj kašu od šljive možda vam ona pomogne u vezi toga...ne znam.. Animagical šta god da mu uvedeš taj jedan obrok nećeš pogriješiti, da li voćnu kašu da li žitarice, da li povrtnu, to je ipak samo jedan obrok....Počni s jednom namirnicom pa polako mijenjaj...Ipak mu je ostatak dana samo dojenje... Ni ja se nisam zamarala tabelama nikada sa Enisom, pa ne mislim ni sada sa malenom, ali eto nisam davala citruse,med, kikiriki,jagode,paradajz i tako neke stvari do god.otprilike,ono za šta sam čula da može izazvati alergijske reakcije...Dosta sam kašica sama pravila i voćnih i povrtnih,bez soli i šećera naravno i sa domaćim namirnicama, moji roditelji siju baštu svake godine ono za nas baš da nam svima može biti, a imamo i nešto voćki tako da dosta toga imam domaćeg,naročito ljeti... Ali sam i kupovala kašice, ne mislim baš da su loše i štetne, bolje i kašica kupovna nego da jedu iz našeg tanjira zasoljeno i začinjeno [sm=smiley36.gif] kao što vidim dosta djece radi... Kupovne sam pogotovo kupovala kada idem vani ponesem kašicu ponesem bananu i ja spremna za duuuuge šetnje... bit ce da jest, dojila pa to pa opet dojila...
|
|
|
|