Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 12.1.2011 17:58:56
Medi_87
Ma nisam je ni pitala, a posto ja idem na studentsku polikliniku cisto sumnjam da ima gore ctg ona meni nista ne govori ni akd ce me slati ni nista, ovaj put ja je pitala svasta za bebu ona meni smao ma sve je uredu nista da mi objasni nisam cak ni vidjela je na ekranu
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 12.1.2011 18:58:32
Medi_87
Mislim da ovaj ton nikom nije potreban ko hoce nek da savjet je li rano ici uopste u porodiliste u ovim sedmicama i to ima neke veze s temom, ko nece ne mora, usput Rime znas li ti je li Nikulin sutra gore
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 12.1.2011 19:54:04
m.i.n.a.
Medi izvini nikad mene...ja sam prvi ctg uradila u Skerlicevoj a trudnocu vodim u Kumrovcu..oni me uputili tamo..poslije taj nalaz odnijela u Kumrovec i otad mi daje uputnice za ctg i uz da radim na Jezeru..dobila sam dosad one male uputnice a danas sam podigla veliku i ona sluzi u slucaju da porod krene da imam uputnicu..nece mi raditi ni uz ni ctg po toj velikoj jer mi je dana sdok. rekla da ako mi ne budu trazili tu uputnicu za ctg da im nedajem jer cu za sljedeci opet morat u Kumrovec da mi izdaju za drugi pregled..znaci ova velika je samo za slucaj da trebam ostat u bolnici..i ja sam htjela uganjat ili Nikulina i Sanjina pa vidjecemo..mozda se sutra i vidimo a sta mislis da za svaki slucaj probas uzet tu malu uputnicu,ne znam hoce li te bas primiti bez icega.. I da ne bi bilo komentarisanja da zabusavamo,prenijecu ti ovo i na nasu temu pa eto gdje prije ugledas...
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 26.1.2011 21:14:16
Super Beba
Danas sam bila u Vojnoj i rekoše sestre da je dr. Mašić na godišnjem. Valjda dolazi sljedeću sedmicu. Danas je dežurna bila dr. Aida Đulepa Đ. Ne znam kako se sada računaju dežure dr. Mašića...
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 28.1.2011 8:57:13
10 mart 2009
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Danas sam bila u Vojnoj i rekoše sestre da je dr. Mašić na godišnjem. Valjda dolazi sljedeću sedmicu. Danas je dežurna bila dr. Aida Đulepa Đ. Ne znam kako se sada računaju dežure dr. Mašića...
Super Bebo pogledaj moj post iznad, napisala sam da je dr. Mašić na g.o. U srijedu 02.02. će u dežuru.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 28.1.2011 13:04:01
Super Beba
Ponovo ja :)
pitanje - znate li vi kako se računaju smjene doktora u Kabinetu (Vojna/Opća bolnica). Meni treba dr. Aida Đ.Đ. i nikako da je potrefim. Mene inače interesuje da li svi doktori rade u kabinetu svaki dan od 9 do 14h (osim ako su dežurni) ili i tu postoje neke smjene?