Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 1.12.2010 12:11:37
Almaa
acudesa, nozovi kliniku i provjeri do koliko sati je dr. gore, ako je dezurni onda ti je rekao veceras, a ako nije onda je to sutra, mislim pokusaj ovako
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 4.12.2010 9:00:42
drasan
zna li neko ko je danas i sutra dežurni u Općoj? Krenuo mi jutros onaj sluzavo krvakvi čep, pa kažu da porod kreće u roku od 24 sata! Tako da se spremam psihički, inače mi je termin 27.12. Malo mi frka!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 6.12.2010 13:45:48
puella
Drage forumasice ima li mi neko dai svjezu informaciju kada je dr. Masic dezurni. Koliko sam uspjela procitati vase postove i izracunati ispada da bi dezurni trebao biti u cetvrtak 9.12. Moze li mi neko molim vas dati sigurnu informaciju? Hvala
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 14.12.2010 13:02:36
spoky
juce ne uganjah Mašića, na klinici je prosto nemoguće dobiti informaciju kad je tu, a pošto nisam iz Sa. ne isplati mi se dolaziti napamet. Njegov broj mobitela, koji sam imala, je promijenjen, tako da mi ništa ne ide na ruku, a moram do njega što prije :(. Ako iko zna koja je smijena i kad je u bolnici nek mi javi . hvala unaprijed
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 14.12.2010 15:44:28
drasan
Ja sam danas bila kod Nakaša oko 14 časova i Mašića sam srela da izlazi iz ambulante! Nisam sigurna, al čini mi se da je u ambulanti 23.12. Koliko znam svaki dan radi od 8 do 14, pa ga čekaš, ako ti je hitno! Može se desiti da je u sali, ali kada završi obično siđe u ambulantu, ako ga čeka pacijent. Bar je tako kod Nakaša. Inače, Nakaš je dežurni 20.12. , a u ambulanti je 24.12.kome treba da zna!