Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 22.10.2010 18:00:42
peky
Nakas je kako ja znam bio dezurni u srijedu a danas je bio u kabinetu...... Takodjer imam info da je dr.Aida dezurna u nedjelju a dr. Nakas je dezurni u utorak. Zamal zaboravih ... dr. Masic je danas dezurni.... tako da ako je neko htjeo ici u dezuru nek ide danas hehhe...pozzz
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 25.10.2010 17:07:15
rose
IZVORNA PORUKA: peky
Masic nije sigurno ni nedzad posto je on sutra , tako da ako ikako mozes idi sutra kad bude nedzad i ja cu.....
e vako..danas je beciragic al ja imala srece pa u momentu kad sam dosla, poslale me sestre na ctg, i dolazi ova jedna kaze tu je masic, primit ce te...tako i bi, izmjerile mi pritisak, masic imao neku intrevenciju, cim je zavrsio primio me , pojacao terapiju i vidimo se za tri dana kada bude dezurni
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 25.10.2010 17:35:10
pipi_duga_capara
hej i ja idem sutra mozda se i sretnemo prosli put sam se dobro nacekala, krenuli porodi ko nikad, haman 2 sata ostala.. svekar sa kcerkicom poludio u autu nadam se da cemo sutra bolje proci!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 2.11.2010 8:24:58
10 mart 2009
E vala sam stvarno pojurila ... U svakom slučaju hvala draga rose , znam i ja kako je juriti za dr. i njegovim/njihovim dežurama. Tebi želim, da ta srijeda prođe u najboljem redu, aBd da porod protekne kako treba, da bebara bude dobrica ...i naravno da vas sve dobro sluški ("sluša"- u prevodu mog mlađeg sina)