pozdrav drage moje, zanima ima li neko saznanja vezano za dezurstva u vojnoj bolnici, kad je koji dr.dezurni i to sl.? kako im sad idu dezure, nakon sto su otisli pojedini doktori? vidim kako nema Masica ni forum nije kao sto je nekad bio :)
Zna li iko kad je dr nikulin na uzv ili u akuserskoj ambulanti sljedece sedmice? Ako neko zna molila bi da mi javi...ili mi javite broj na koji se zove da se provjeri ta informacija [sm=smiley1.gif]
Posto trebam na prvu kontrolu ovih dana, a dr koji me je porodila je dezurna 24h, hoce li me ista primiti u vecerenjim satima, tacnije oko 18-19 h, je li iko isao tako kasno?
Jbg neznadoh.....a na akuserskoj los aparat nikad nista nevidim sve mi mutno a sve me zanima.a imam uputnicu svakako na 4d.pa da iskoristim kad vec mogu....je li i ti kod njega ides?
Jbg neznadoh.....a na akuserskoj los aparat nikad nista nevidim sve mi mutno a sve me zanima.a imam uputnicu svakako na 4d.pa da iskoristim kad vec mogu....je li i ti kod njega ides?
Idem,bas trebam u cetvrtak na kontrolu...nazovem jutros kad mi tako rekose...da sam znala isla bi danas... Ja kad idem i dole na uzv nikad ga ne potrefim na 4d,a tako bi voljela da vidim bebicu i na 4d...
Zene, znate li kada je dr Stojkanovic na uzv ovih dana? Kako to funkcionise, trebala bi na pregled,imam uputnicu, trebam li traziti kada je dezurni, ili?
Zna li iko kada je dr nikulin na uzv u ovoj sedmici? znam da je tu prijepodne u sri,cet i pet...sad koji dan ce biti na uzv? Zvala sam gak,sestre nista ne govore...