RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (22.4.2013 22:54:25)

IZVORNA PORUKA: Medyha

Pozdrav
Ovako,jutros sam zvala vojnu bolnicu da se narucim na kontrolu,sestra me je narucila kod Dr,Nakaša,ali je rekla da od sada mi treba velika uputnica koju cu uzeti u Skerlicevoj jer pripadam opstini Centar,zovem dakle Skerlicevu da se narucim i da uzmem uputnicu,sestra mi odbrusi da tu uputnicu necu dobiti jer se ona samo daje kada krenes na porod,eh sada mozze li mi neko objasniti sta joj je ta VELIKA UPUTNICA i gdje da je uzmem jer u Skerlicevoj je nedaju,a bez nje nemogu na kontrolu,

nazovi opet Opću i reci da ti u skerlićevoj ne daju tu, pitaj može li obićna uputinica od r. opće praksem to ti je najbolje, jer i ovi iz Vojne, a i ovi iz Skrelića znaju biti zakerala samo takva,

Medyha -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (23.4.2013 12:03:56)

Zvala upravo,sestra mi kazala da se od sada trudnice nece voditi u vojnoj,nego tek od 36 sedmice,a do tada u skerlicevoj ili u domu
zdravlja koji imaju ginegologa...cccc Svastaaa

sanjaa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (24.4.2013 9:22:53)

ja znam da bi po nekom pravilu to tako i trebalo biti, da se tek u bolnicu ide pred porod.
Tako je recimo u Tuzli, prijateljica mi je rekla... ocito da i kod nas to uvode

Alverde -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (25.4.2013 8:11:17)

Zna li neko kad radi dr.Dekovic na Jezeru,ne javlja mi se a dva puta pokusavam da zakazem termin jer cu sad uci u 37sedmicu a zadnji put bila prije mjesec dana na pregledu.Znam da sam vec trebala CTG radit ali jos nisam ni jednom[sm=zmeden.gif]

I love youu -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (25.4.2013 10:52:06)

Nazovi 250 250, i pitaj kad je dezurni oni ce ti reci. Nije kasno poceti i sa 37 sedmica ctg. Al ti treba uputnica.

manfri -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (7.5.2013 12:11:31)

Zenice moje moze li mi neko reci kako i na koji nacin (ako se uopce moze) prebaciti da mi trudnocu vode na GAK-u , jer nosim dvojke a u Skerlicevoj je vjecito neko nervozan, bolestan , na bolovanju , nemoze me primiti ili me primi neko eto onako reda radi itd. pa da vidim jel mogu gore prebaciti vođenje trudnoce i koga mi vi preporucujete? Trenutno sam 26+2 sa svoja dva princa u stomi [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Unaprijed hvala

ada_ -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (7.5.2013 12:18:39)

manfri uzmes uputnicu u skerlicevoj kazes da zelis nastaviti na jezeru,ako ti oni ne budu htjeli dati uputnicu uzmi od doktora porodicne medicine,nazovi ako imas doktora kod kojeg bi nastavila i pitaj kad je na UZ i pojavi se ili otidji na GAK i reci sestri da zelis na UZ ona ce te prozvati kod doktora koji je taj dan ako ti se dopadne ostanes kod njega a ko ne sljedeci put trazis drugog i to je to [sm=smiley1.gif]...e sad ja bi ti preporucila mog doktora dr.KATICU a imas i temu za svakog doktora pojedinacno pa mozes malo procitat i ako ti se neko dojmi idi njemu...sretno

manfri -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.5.2013 18:56:14)

hvala ada[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

CombatKitten -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.5.2013 20:55:47)

Danas sam zvala UZV kabinet na GAKU-u i rekoše mi da je moja doktorica tek 22.5. dežurna na UZV što je meni predugo da čekam.
Također mi je gospođa rekla da je doktorica dežurna u akušerskoj ambulanti u srijedu. Nisam je razumijela da li sa uputnicom da dođem bilo kad u ambulantu ili se i tamo trebam naručiti??? Meni u suštini treba UZV pregled, ali da mi je bilo kako doći do moje doktorice, samo da je ne čekam satima po hodnicima.
hvala unaprijed na odgovoru.
[sm=smiley31.gif]

ada_ -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (10.5.2013 17:00:47)

ne narucujes se,treba tu uputnica,dodjes kad ti odgovara i trazis je kod sestre u ambulanti [sm=smiley1.gif]

ada_ -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (14.5.2013 22:16:57)

posto mi je doktor na odmoru svoje pacijente je ostavio dr.NIKULINU pa me zanima jel zna neko slucajno kad je on na UZ ili u dezuri ovu sedmicu?

budućamama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (21.5.2013 14:08:32)

Nikulin je u četvrtak dežurni, a i dr. Deković, pa eto, da znate [sm=smiley1.gif]

Visnja -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (21.5.2013 17:26:58)

zna li netko kada je dr. Nakas dezuran, i da li neko ima informaciju kada ide na godisnji odmor?

unaprijed hvala...

Visnja -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (6.6.2013 0:28:37)

sta je ovo, je li moguce da niko ne zna kad je Nakas dezurni???

CombatKitten -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (14.6.2013 14:07:26)

S obzirom da sam danima redovna na Jezeru, evo informacije o dežuri za vikend.
u sutobu je između ostalog dr. Softić-Kasumović, pouzdano znam da će i dr. Nikulin biti tu.
nedjelja dežurni dr. Katica.

manfri -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (18.6.2013 14:04:29)

Zenice zna li iko kad Nikulin ide na godisnji ? To bi mi mnogo znacilo da se mogu organizovati na vrijeme oko poroda

manfri -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (28.6.2013 22:24:17)

drage zna li iko kad je Dr, Nikulin dezurni u ovoj sedmici

Visnja -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.7.2013 13:41:20)

moze li mi neko objasniti sta znaci kad je dr. na kabinetu, a sta znaci u ambulanti?
hvala.

manfri -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (13.7.2013 14:37:51)

Kabinet ti je kabinet za UZ a ambulanta je tamo gdje vrsi preglede i ginekoloske i UZ

snjeguljicaa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (31.7.2013 10:54:13)

Drage moje trudnice da li koja od vas zna radili dr. Murtezic ili je na godisnjem, hvala vam unaprijed?

budućamama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (1.8.2013 9:04:24)

Koliko znam, dr. Murtezić radi, ali ne znam kad ide na godišnji.

snjeguljicaa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.8.2013 9:03:43)

Hvala buducamama dobila sam ga na telefon radi tu je

laki2010 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (16.9.2013 10:47:33)

Drage trudnice, da li neka zna kada je dr Nakas u kabinetu?

brzamala -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (26.9.2013 21:43:34)

Drage zenice zna li neka moze li se jos uvijek ici kod doktora u dezuru, navecer na preglede u Opcoj bolnici? Sljedece sedmice, aBd, ulazim u 9. mjesec i htjela sam nastaviti voditi trudnocu kod dr. Nakasa pa ako neka ima info..'[sm=smiley1.gif]

Mama_Mia -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.1.2014 14:10:49)

Pozz..Zna li neko ko je sutra dezurni na Jezeru, i kako idu te smjene od koliko do koliko sati je dezurni?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>