Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 6.9.2010 15:18:28
Lara83
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Lara83
hvala ali dobila sam info na 665 267 i dr ne radi taj dan tako da cu traziti bilo koga - blago meni
A sto moras bas taj dan? Meni je Nikulin vodio trudnocu i uvijek sam isla kod njega, ravnala sam se po njegovim smjenama.
moram zbog mjerenja nuhalnog, dr. mi dala uputnicu i preporucila njega ali sta cu kad ne radi taj dan...ici cu kod bilo koga onda. svakako gore ne mislim voditi trudnocu a niti se poroditi ako Bog da...
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 6.9.2010 15:24:11
Lara83
IZVORNA PORUKA: vjestica
nuhalni nabor ne trebaš mjeriti tačno određeni dan
znam ali to mi je dr trebala izmjeriti prije 2 sedmice i ovo je zadnja sedmicu u kojoj se moze izmjeriti. a u srijedu sam uzela slobodan dan da to zavrsim jer vec unaprijed znam da mi ne gine cekanje.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 7.9.2010 18:52:29
nejraz
Prvi put se javljam na forumu mada sam svaki dan citala i citala . Zelim da pozdravim sve forumasice jer sam cesto puta ovdje pronasla odgovora, havla Moje je pitanje da da li neko zna kad je doktor Nakas u ambulanti u Vojnoj?
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 4.10.2010 12:22:14
peky
drage i trudilice ... molim vas ako neko od vas zna kada je doktor nedzad nakas u kabinetu pa mi javi, tj. da mi odgovori na post... ja nikako ne mogu da dobijem tu informaciju preko telefona vjerujte mi pokusala sam..a hitno mi treba..... hvala svima koji mi mogu dati tu informaciju...
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 4.10.2010 13:53:51
aldi87
IZVORNA PORUKA: peky
drage i trudilice ... molim vas ako neko od vas zna kada je doktor nedzad nakas u kabinetu pa mi javi, tj. da mi odgovori na post... ja nikako ne mogu da dobijem tu informaciju preko telefona vjerujte mi pokusala sam..a hitno mi treba..... hvala svima koji mi mogu dati tu informaciju...
ja trebam ove sedmice kod njega,a kad je tacno na kabinetu,znacu tek sutra ako ti ista znaci
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 4.10.2010 14:20:40
rose
i meni treba info kad je dr. masic dezurni i kad je dr. nakas...i sta mislite hoce li me vratiti ako odem prvi put u dezuri...nikad nisam isla kod ovih doktora a sad sam 36-a sedmica i vrijeme mi je da se pocnem pripremati za porod
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 4.10.2010 15:28:38
lilybeby
ja sam doktora Nakasa zvala i zakazao mi je 7-og u kabinetu a znam da radi i 11-og jer su mi tada zakazale neljubazne tete sa recepcije ali mi je to bilo kasno.eto nadam se da sam ti pomogla i da ti nije kasno
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 4.10.2010 16:55:20
aldi87
IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: 10 mart 2009
Draga rose, dr. Mašić ti je danas dežurni...probaj danas/večeras otići u dežuru, on je ok i neće te sigurno vratiti.
hvala ti puno...od koliko pocinju te dezure?
nije mi knjizica ovjerena, istekla 29.09. ...morat cu ganjat nakasa
nije ni meni al sam ja maloprije isla na ctg kod masica nisam ni govorila da mi nije ovjerena knjizica.a ove sedmice trebam kod nakasa jer mi on vodi trudnocu,a na ctg sam morala svakako pa koji se doktor potrefi
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 4.10.2010 17:07:39
aldi87
ma mogu probat nista odo kuci kad zavrsim s poslom po dosadasnje nalaze i idem probat srecu ...kad udjem u bolnicu pa gdje je ginekologija?
nemoj ici na glavni ulaz malo je komplikovano....idi na onaj ulaz u bolnicu gdje ima KLAS prodavnica....eh kad udjes popenji se uz stepenice na prvi sprat,onda idi odmah hodnikom desno i samo idi tim hodnikom doci ces do dijela gdje je porodjajna sala,prodjes taj dio i odmah imas stepenice popenjes se uz te stepenice i tu ti je ginekologija