RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

didasa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (8.2.2012 19:29:24)

Hvala puno mama Alma

Monaa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (8.2.2012 21:20:20)

Da, dr Masic je danas bio na kabinetu, bila sam ja na pregledu, sto znaci da bi sutra trebao biti u dezuri. Inace, kod njega danas luda kuca, zena milion, valjda kako je bio na godisnjem.

didasa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (8.2.2012 21:43:26)

Hvala vam punoo punoo

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (8.2.2012 22:05:12)

IZVORNA PORUKA: Monaa

Da, dr Masic je danas bio na kabinetu, bila sam ja na pregledu, sto znaci da bi sutra trebao biti u dezuri. Inace, kod njega danas luda kuca, zena milion, valjda kako je bio na godisnjem.

hahaha, znači sutra ne gine mi kafa u Alti, ups pardon u Općoj, hahahaha, malo šale možda i odem jer fakat me ove kontrakcije slomiše

didasa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.2.2012 11:50:34)

Ponijecu ja termosku za svaki slucaj[sm=smiley1.gif]

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.2.2012 12:23:18)

Ma, ponesi kod njega u smjeni je uvijek ospadno stanje,

hoki poki -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.2.2012 12:39:56)

danas je dezurni dr. Nakas, da bezveze ne idete po ovoj zimi.

Monaa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.2.2012 13:06:55)

To se onda kod njih smjene nesto poremetile, jer obicno dr koji je jedan dan na kabinetu sutradan bude u dezuri. [sm=zmeden.gif]

hoki poki -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (9.2.2012 13:47:55)

ne idu dezure po principu danas kabinet sutra dezura, jer nekad su skoro svi doktori u kabinetu, sto ne znaci da ce sutra biti svi dezurni, nego kad dodje njihov red. oni imaju svoj raspored, koji se malo poremetio zbog godisnjih odmora, ali sad bi se to trebalo regulisati jer mislim da su svi zavrsili sa godisnjim.

baby 2012 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (10.2.2012 13:21:34)

Pozdrav dame,
Zna li neko kad je dr. Masic dezurni??

hoki poki -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (10.2.2012 13:47:45)

IZVORNA PORUKA: baby 2012

Pozdrav dame,
Zna li neko kad je dr. Masic dezurni??

ih ta informacija kosta 1 000 000 dolara [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ja mislim da je on najtrazeniji covjek u Sarajevu ovih dana. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
elem, danas nije dezurni, a trebao bi biti u narednih par dana.

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (10.2.2012 15:25:33)

Ko ga uganja neka ga poselami od žena sa RR-a, hahahahaha,

baby 2012 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (10.2.2012 16:13:09)

[sm=smiley36.gif] pretpostavljam da jeste hoki poki, ali hvala ti, bar sam saznala da nije dezurni danas [sm=smiley1.gif] ko ga uganja neka javi, pliiiiz

mamina princeza -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (10.2.2012 16:28:39)

hoki poki znaci nakas je juce i sonoc bio dezurni to sigurno? a ko ej danas dezurni ako vec znas da nije masic znas li ko je ... da uspostavim bar redosljed koji im se stavlja..... ja sam prosle sedmice izracunala tako jer je meni nakas bio na kabinetu glavni 2.2. p 3.2 u dezuri mislim pa za 6 dana opet taman 9. i dodje:) i onda opet 15 a dan prije je na kabinetu to sigurno jer mi je rekao da dodjem 14. :)

ima njih vise na kabinetu koji rade tj primaju pacijentice po potrebi al mislim da je jedan ono odredjeni da taj dan radi na kabinetu :) koliko sam ja skontala

hoki poki -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (10.2.2012 16:59:52)

danas je Drljevic dezurni, a kad saznam za ostale dane ko je dezurni, javljam.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smajl.gif[/image]

mamina princeza -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (10.2.2012 17:04:34)

hvala hoki poki :) i ja cu sada od iduce sedmcie biti cesca tamo kako mi pocinje ctg pa mozd ai ja sta upratim i napisem:)

hoki poki -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (10.2.2012 17:05:01)

[sm=smiley36.gif] pretpostavljam da jeste hoki poki, ali hvala ti, bar sam saznala da nije dezurni danas [sm=smiley1.gif] ko ga uganja neka javi, pliiiiz

i ja ga cekam i ganjam, jer sam haman pri kraju, cim saznam javim. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smajl.gif[/image]

hoki poki -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (10.2.2012 17:09:22)

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

hvala hoki poki :) i ja cu sada od iduce sedmcie biti cesca tamo kako mi pocinje ctg pa mozd ai ja sta upratim i napisem:)

nema na cemu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

hoki poki -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (10.2.2012 18:38:27)

eh ovako, dezure

subota: dr. Miseljic
nedjelja: dr. Beciragic
ponedeljak: dr. Aida

Masicevu dezuru mislim da mozemo ocekivati u utorak, ja se nadam[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

baby 2012 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (10.2.2012 21:59:27)

[sm=bravo.gif] hoki poki, super si, hvala ti puno. Valjda se do utorka neko javi da nam to potvrdi [sm=smiley1.gif]

baby 2012 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (13.2.2012 18:54:38)

Hitno potrebna informacija o dezuri dr. Masica [sm=smiley36.gif] Da li je sutra dezurni, zna li neko ?????

teacher75 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (13.2.2012 18:55:54)

Hitno potrebna informacija o dezuri dr. Masica [sm=smiley36.gif] Da li je sutra dezurni, zna li neko ?????

ja sam cula da nikako nije dezurni ove sedmice, a sutra je puzic

baby 2012 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (13.2.2012 19:01:13)

Hvala ti teacher 75 , sad mi nista nije jasno... Kad je u kabinetu, zna li neko?

kleoopatra -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (13.2.2012 19:59:47)

Hocel masic primiti u dezuri na obicni pregleda, nisam isla od poroda a ima vec dvije godine :)

HITNO MI JE

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (13.2.2012 20:32:15)

IZVORNA PORUKA: kleoopatra

Hocel masic primiti u dezuri na obicni pregleda, nisam isla od poroda a ima vec dvije godine :)

HITNO MI JE

znajući njega hoče, on stvarno nikad ni jednu đenu nije vratio, mada ima njegovih kolega koje ženu sa kontrakcijama vrati kući, ali Mašić neće. I zna li se kada je deđurni ja bih do kraja sedmice na kontrolu,

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>