RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

Amyra -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (21.1.2012 20:49:40)

Pozdrav svima,

Jel neko slucajno zna ko je sutra dezurni u vojnoj ?

Unaprijed hvala !

Lp

rose -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (22.1.2012 0:08:59)

IZVORNA PORUKA: maj2011

IZVORNA PORUKA: eskimka

Bas niko ne zna kad je dr. Masic u dezuri??? :(

prijateljica mi je danas bila na pregledu kod dr. Masica u pola 3 u kabinetu, a doktor je rekao da je danas tu do 7, e sad ja ne znam jel to znaci da je dezurni, jer nisam bas u toku sa smjenama u vojnoj bolnici!

dezure su tokom cjele noci...ja kad sam isla, isla sam od 6-7 navece

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (22.1.2012 0:14:34)

IZVORNA PORUKA: Amyra

Pozdrav svima,

Jel neko slucajno zna ko je sutra dezurni u vojnoj ?

Unaprijed hvala !

Lp

E, to ti je vrlo teško sada uganjati jer su im godišnji počeli, pa se slabo šta zna, ja nešto kontam da je po staroj računici mogao bi biti il bečiragić ili puzić

Monaa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (26.1.2012 14:20:26)

Zna li neko provjereno kada se dr Masic vraca sa godisnjeg? Nesto sam nacula da je do polovine februara na godisnjem, ali nije provjerena informacija. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

maj2011 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (29.1.2012 20:07:19)

Ja sam cula da je na odmoru do 08.02. Ne znam je li taj dan i u kabinetu, ako neko zna tacnu informaciju neka nam potvrdi:)

Monaa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (30.1.2012 11:51:39)

Hvala ti, saznala sam i ja da se vraca 6.2. u ponedjeljak, ali ne znam kada je na kabinetu tu sedmicu. Valjda ce neko javiti tacnu informaciju. 

eskimka -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (1.2.2012 10:00:53)

bas niko nema info kad je masic u kabinetu ili dezuri??? ja bi trebala 10g na komisiju zbog produzenja bolovanja... mogu li ja otici kod bilo kojeg drugog doktora na pregled koji bude bio u kabinetu u opcoj bolnici?

mlada majka -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (1.2.2012 10:25:08)

drage moje,jel mozda koja zna broj telefona od privatne ginekološke ordinacije Viva intima u Tuzli gde dr. Mešalić Lejla radi, jer sam mlada majka a mnogi su mi pominjali njeno ime kako stručne i odgovorne osobe, da je nježna, puno razumijevanja i nije puno skupa pa da se naručim za prvi pregled

KupusLivada -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 13:03:23)

Zna li iko kada je dr Aida dezurna u Vojnoj?

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 13:33:24)

Dr. Aida bila dežurna u utorak cijeli dan do srijede ujutro,

drugari -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 14:07:56)

Molim vas da li iko zna kada se dr.Mašić vraća sa godišnjeg, ako neko sazna molim vas da mi javi...trebam na redovnu kontrolu, pa mi je potrebna informacija što prije...hvala puno :-)

Monaa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 14:17:46)

Moram i ja sljedece sedmice na kontrolu. Vraca se u ponedjeljak a ja cu znati sutra kada je na kabinetu, pa ti javim. 

KupusLivada -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 16:36:21)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Dr. Aida bila dežurna u utorak cijeli dan do srijede ujutro,

oni se mijenjaju svakih 5-6 dana?

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 16:38:23)

jeste, ali ima i dr. na godišnjem, pa ne možeš baš uči im u trag,a to pravilo da se ne zna koji je dr. u dežuri, to nigdje nema samo kod njih

KupusLivada -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 16:43:41)

heheh jest u pravu si, hvala mama alma, cini mi se da ce mi opet biti po djepu privatno

s drugim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] cu pametnije [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 16:49:48)

Aida radi privatno, ako te zanima šaljem ti PP

mamina princeza -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 16:52:40)

daj dalje dezure mama alma ako si u toku hihihih... kako ej ono nekad bilo ko je na kabinetu onda sutra u dezuri e sad jel tako jos uvijek Bog zna:) nisam uspijel adanas upratiti ko je bio u dezuri iako sam provela dobrih 2 sata tamo.

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 17:33:47)

pa ko bi danas dole, ili bolje pitanje kod kojeg dr. si ti bila, a ja ne uganjah njihov spisak nikako,

Monaa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 18:02:17)

Evo konacne informacije za dr Masica: 08.02. u srijedu se vraca sa godisnjeg i taj dan je na kabinetu.

dada83 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 18:09:31)

IZVORNA PORUKA: mlada majka

drage moje,jel mozda koja zna broj telefona od privatne ginekološke ordinacije Viva intima u Tuzli gde dr. Mešalić Lejla radi, jer sam mlada majka a mnogi su mi pominjali njeno ime kako stručne i odgovorne osobe, da je nježna, puno razumijevanja i nije puno skupa pa da se naručim za prvi pregled

062 / 792-999     Ja sam doduse isla kod doktorice Amele Adzajlic, ali one rade u istoj ordinaciji, Amela radi srijedom i petkom , a ne znam kojim danima je Lejla. U svakom slucaju nazovi i naruci se , al napomeni da zelis kod doktorice Lejle. Sretno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mamina princeza -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 18:14:18)

danas je bio dr nakas na kabinetu je danas regularno njegov dan... i onda je opet 14 jer tasd mi je rekao da dodjem a menis e sve cini da sam cula da je masic danas bio tamo al nemojte me uzeti zaozbiljno ipak sam ja smusena trudnica:)

nakas je dakle dole bio al nije dezurni ne znam koje dezurni a ja bi voljela da uhvatim dezure ... otprilike.... nekako mi psihicki lakse ako sta krene da znam ko je... mad aje mozda i bolje da ne znam sta ce mi :)

KupusLivada -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.2.2012 18:48:04)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Aida radi privatno, ako te zanima šaljem ti PP

Znam, idem kod nje otkako je Guticka na bolovanju. Medjutim trebale smo obaviti neke procedure vezano za porod, sto ne moze gore, a nismo se uganjale... Kao sto rekoh, ne ginu mi opet privatne konsultacije. Hvala u svakom slucaju.

Mamina princezo, na kabinetu je danas bio Nakas, mene je primio Miseljic a vidjeh i dr Puzica.

Masic jos nekih sedam dana na odmoru, rece mi druga [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

Djaba ti racunat, ko nam se potrfi potrefi :)

mlada majka -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (3.2.2012 11:44:21)

draga Dada 83, puno ti hvala za informciju, idem se odmah naruciti

didasa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (8.2.2012 19:14:03)

Pozdrav svima zna li neko slucajno ko je sutra dezurni u Opstoj??
Hvala unaprijed

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (8.2.2012 19:21:09)

Ja mislim da je dr. Mašić, tako neko ovdje napisa, da je navodno danas bio na kabinetu,a sutra u dužuri

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>