Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E drage moje kako za ramazan nesmrsati puno ili jos bolje nikako... Ja se jedva malo udebljala od prosle godine bas sam bila ko cackalica.. Mozda malo kaloricnije za sehur jesti!!!
Ramazan serif mubarek olsun svima neka vam Allah podari milosti i bereket i nek vam primi vas post i dobra djela In sha Allah... ja sam pocela danas postiti a procitah svugdje da se mladzak nije pojavio i da ramazan pocinje sutra
Napisah ti na onoj drugoj temi, ja imam obrnut problem, dobivanja kila za ramazan, jer meni ti kasni obroci nikako ne odgovoraju liniji, tacno mi skroz uspore metabolizam.
Mir u dusi, ljubav u srcu, blagostanje i nafaku u svakoj kuci, dobro zdravlje svim ljudima iskrenog srca koji su docekali ovaj prelijepi mjesec posta :) Ramazan Serif Mubarek Olsun
Ramazan Šerif Mubarek Mubarek Olsun svima...ako Bog da da ga provedete na najbolji mogući način, u zdravlju i veselju zajedno sa svojim porodicama i prijateljima
Iako me dugo nije bilo, a i malo kasnim, ipak Ramazan mubarek olsun. Kako napredujete vi? Ja masallah tako lahko postim da bih mogla ovako jos jedan mjesec. Redovno na teravije idem, jos mi moja djeca uljepsavaju iste jer idu i oni, i S i E. Pa mi puno srce puna dusa kad vidim Nane u prvom safu do hadzija, a S ko velika cura pada na sedzdu pokorna Uzvisenom. Eto malo da vas razdrmam Selam