Malenaoduvijek -> RE: Skidanje temperature, kada i čime (8.3.2011 22:53:15)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa joj evo me, postavila sam anketu al Hanady je u pravu nije pitanje za ankete evo ovdje ću, hvala prije svega svima što pitaju i misle na nas, ljubimo vas evo ovako: malena ima temp od nedelje naveče, u hitnoj izvadili leukocite i u normali su 6,9 Dr kaže pluća čista al grlo crveno i nos curi, prepisali nam ceclor Temp se vraća svaka 4-5 sati, dodje do 38,5.... tuširamo, dajemo paracatamol, čepić i sl oborimo temp i ona bude ok 4-5 sati, čak i jede, pije al temp opet dodje I juče smo išle kod dr i ona kaže da su pluća čista, da je razlog grlo Al mene brine ovo što joj se temp vraća svakih 4-5 sati i tako već 2 dana Šta mislite??? jel ovo normalno il da tražim daljne pretrage i koje.... E da bris grla i nosa smo radili prije desetak dana i ok je sve tada bilo I danas od 14 nije dobivala temp.... a do tada svakih 4-5 sati jel se ovo nekom dešavalo? meni nikad pa sam van sebe Još i to što mi je dr u hitnoj spomenula meningitis me dodatno izludi a jeste radili crp, u sustini je to najbolji pokazatelj za upalne procese jer krvna slika kada je dijete bolesno nije dobar pokazatelj. a dok antibiotik ne pocne da djeluje temperatura nazalost raste jer ima zariste, na zalost bitno je samo da joj skidas. nadam se da ce curica brzo ozdraviti i nemoj da te iludjuju ti idioti koji pricaju o meningitisu. nisu normalni...
|
|
|
|