mamabb -> RE: "skidanje" temperature, kada i čime (5.9.2009 11:46:06)
|
Ma to 37,2 je napokon bila malo pala i ona onda zaspala. Noć je bila paklena, završili smo i na hitnoj. Oko tri se probudila i samo počela da se trese i sva bila je pomodrila, ruke, noge, usne led ledeni a glava gori. Kako se samo tresla, kako se samo uplašila, kako je ona mene samo držala rukicama da je ne puštam...ma užas jedan, duša mi se moja raspadala. Gore ustanoviše jača upala grla i pod hitno antibiotik - amoxibos i da ju groznica uhvatila usljed naglog rasta temperature. Kući tuširanje, masiranje a temperatura raste li raste i do 39,9 i dam joj i panadol i amoxibos, nešto je i povratila. Da bi tek oko pet njoj pala temperatura i od tad je 36,5 Bogu hvala. I od tad je ostala tolika hvala dragom Bogu. Kažem ja onom dr-u da smo mi bili u bolnici i da je pedijatrica konstatovala da je malo crveno grlo i da je ona propisala amoxibos i isto tako rekla da ako ne želim joj odmah dati mogu čekati sutra, tj danas pa da dam ako se stanje ne popravi. Te da sam na osnovu toga zaključila da nije alarmantno i nisam uključila amoxibos. Znate šta sam ja samo bila? Mama pametnica,vođena novim valom modernih roditelja koji se protive svemu što im dr kaže i pametniji su od njih a na kraju naprave gore svojoj djeci. Nije mi trebao dodatni osjećaj krivnje a na sve to muž ''rekao sam ti!'' ma to me dotukolo. Poslije sam se izridala. Nikad sebi oprostiti neću ako je samo zbog toga ona sve ono preživjela,samo što je nisam htjela kljukati antibioticima. Kako sam se uplašila.
|
|
|
|