Vanne -> RE: Sta nisam znala? Kutak utjehe (5.11.2015 16:24:54)
|
IZVORNA PORUKA: 9months ŠTO NISAM ZNALA.. Da ću izbjegavati odlazak zubaru u onih 14 dana poslije O, jer ću možda trebati snimiti zub...kako ću reći zubaru da sam možda trudna...kako naglas izgovoriti to, kada sam se već 33 puta nadala i 33 puta sam mislila MOŽDA, a svaki put je glupača došla. Nisam znala da ću svu svoju energiju usmjeriti u to "kako ostati u drugom stanju", nisam znala da te nešto može toliko obuzeti, da nešto može definirati svaki tvoj korak Nisam znala da ću se svaki puta gristi jer sam popila čašu vina, pojela čokoladu...jer sam možda baš taj mjesec sama sebi umanjila šanse za trudnoću Nisam znala da ću se naljutiti na muža čak i kada je bolestan, ako ne može voditi ljubav sa mnom u najoptimalnije dane Nisam znala šta su ovulacija, hormoni, pokretljivost, trombofilija, inzulinemija, bazalna temperatura, priraslice, spontani, biokemijska, endometrioza, HSG, VTO, AIH, transfer, štoperica, endometrij itd. I iskreno nisam znala kako je to izgarati od želje, a ne uspjevati ostvariti ono što želiš. Zeno moja najdraza [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Molim Boga da svakom covjeku na ovom svijetu podari radost roditeljstva i stvarno to mislim,jer znam kako je to....
|
|
|
|