veeseelaa -> RE: Da mozete birati kako bi proveli zadnji dan u zivotu:( (10.7.2010 0:20:15)
|
moj post važi za sad a ukoliko bi Ajša bila starija i razumjela me mama bi sa njom popričala nasamo i rekla joj: Ljubavi mamina, znaj da te mama uvijek voljela i kad te ljubila i kad te ružila, mama je nekad možda i griješila al samo zato jer te beskrajno voli. KAd ode mama oporavi se što prije, znaj da je mama uvijek uz tebe, budi dobra i poštena, budi fer al znaj da igraš igru, budi dosljedna sebi i ne daj na sebe nikad.... Slušaj, poštuj i voli svog babija, kad vidiš da je spreman da započne svoj život nemoj ga sputavati, nemoj molim te mila moja... Slušaj nanu i daidzu oni su ti pravi prijatelji pored babija.... Budi dobra kćerka, supruga, unuka i majka al prvenstveno pazi na sebe... Kad dobiješ svoju djecu pričaj im o meni, kad im promjeniš pelenu reci nekad nana je to učinila, kad ih okupaš reci nekad i nana je pomogla Kad misliš na mene ne plači, stegni srce i nastavi dalje, budi vesela i optimistična jer mama sve zna i ako nije tu, nemoj da se mama ljuti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ...ako bi bila mala da me razumije pismo bi joj ostavila da joj babi pročita kad za to dodje vrijeme
|
|
|
|