veeseelaa -> RE: Da mozete birati kako bi proveli zadnji dan u zivotu:( (10.7.2010 0:53:35)
|
IZVORNA PORUKA: Gracanka IZVORNA PORUKA: Dida79 Ne znam zasto je ovo tabu kad nas sve ovo ceka lijepo bi bilo da covjek moze sve drzati pod kontrolom...a ako ne zaste da ne razmislajam o tome[sm=smiley1.gif] Vesela a gdje u tome svemu tvoj muzic puzic ja kako god on je u mojoj prici na koji god nacin ispricana[sm=smiley1.gif] Ma nije tabu,ali ja o ovom ne mogu razmišljati a da se ne rasplačem,previše se uživim,ne bi rek´o danas je taj dan...Previše mi je teško i bolno zamisliti da bi moje djevojčice ovako male mogle ostati bez mene,bez svoje mame [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Moja mama je umrla kad je meni bilo 15 (već tinejdžerka) ali tek sad,9 god poslije njene smrti znam šta je zapravo majka i čega sam sve ostala uskraćena,tada nisam znala. Kao što rekoh iskreno se nadam da ću poživjeti malo duže,a ako mi nije suđeno,šta bih,nemoćna sam po tom pitanju,hvala Bogu,mislim da kada bih znala kada ću umrijeti umrla bih i ranije,od sikiracije. hahahah baš me nasmija, nema sekiracije, kad bi znale morale bi skočiti i organizirati stvari
|
|
|
|