Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 16:16:15
felix
IZVORNA PORUKA: teacher75
ma ne mozemo mi na podu, sve nas zaboli, ostarilo se valjda, stare kosti
tvrdo na podu ipak ti je bolje na ugao nego bjezim ja odavle ja sam u crvenom a kad sam u crvenom tad mi najviše prahce a nemrem da dzaba muza ne fatam-ganjam kad nemam Bog hajra od toga JA
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 17:15:18
Apotekarka
Ne znam vesela sta je s tim kontrakcijama u obje trudnoce...Kad odem ginicu a nisam trudna mala mi ko zvizdja Nego meni moj doktor uovoj trudnoci upoce nije naglasio da se ne sexam,rekao je da imam kontrakcije i da trosim utrogestan....a s Antoniom mi je dao uz terapiju i apaurin i naglasio nema sexa...prije 10-ak dana mi smo malo riskirali i sve je ok bilo ali opet covjeka strah sta ja znam... Nase omiljeno mjesto za sex je ugao(vidim netko spominje izvalio ugao)i jedne prilike svekva dosla i izvuce iz ugla igracki Antoniovu on se odusevio nije je mogao naci,kad veli ima jos nesto ovo su necije gace kad ono moje ciste neobucene...Teta sto je cuvala A savijala vesi uletjele gace,kud ce belaj pa moje...Osramoti se ja
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 22:26:52
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: malena sharena
Ni ja nisam imala problema sa zeljom, vremenom i nacinom, mada nas je beba x puta omela cestim budjenjem. A vezani za ove rizicne trudnoce...moja je bila rizicna, kontrakcije, skracen grlic i doktorica nam je zabranila, ovim rijecima - spolni odnos. Mi smo to shvatili da je dozvoljeno sve osim penetracije i hvala Bogu, iznijela sam trudnocu bez problema. Ja vam se onda divim kako ste normalne uopste.
Tesko Boga mi ... tesko haha..
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 23:04:16
MAMA MA
IZVORNA PORUKA: animagical
kakva crna igrica ja bih tm ponekad udavila golim rukama toliko cekate prostor, a on igra igricu...svasta ja zivim s pravim uspaljenikom valjda
tvoj je mladji bar 10 godina od mog, opada libido sa godinama
Tiki sad bi ti jedna nana rekla
"prije 30 godina kad mu dam meda i oraha za veceru u 2 me budi i kaze zeno de da se poigramo,a sad kad mu dadnem meda i oraha za veceru budi me u dva i kaze "zeno ja se usro" ....
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 23:12:24
teacher75
kakva crna igrica ja bih tm ponekad udavila golim rukama toliko cekate prostor, a on igra igricu...svasta ja zivim s pravim uspaljenikom valjda
a koliko dugo si ti s tm?
nema to veze s tim nego ne moze muskarac sa 40 bit vazda raspolozen za sex ko sa 30- cast izuzecima al medicinski dokazano da zenama iznad 35 libido raste dok muskarcima opada
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 23:16:13
animagical
sreca mm jos ne opada slazem se da s godinama libido opada ( jest da to jos nisam prakticno dokazala),ali ti si onda trebala naci kakvog mladjeg da se udas
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 23:19:00
teacher75
sreca mm jos ne opada slazem se da s godinama libido opada ( jest da to jos nisam prakticno dokazala),ali ti si onda trebala naci kakvog mladjeg da se udas
ocito mi nije sex prioritet u zivotu
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 19.10.2012 23:19:20
salmy
a koliko dugo si ti s tm?
nema to veze s tim nego ne moze muskarac sa 40 bit vazda raspolozen za sex ko sa 30- cast izuzecima al medicinski dokazano da zenama iznad 35 libido raste dok muskarcima opada
ne bih se slozila s tobom ovaj moj sto stariji sve mahnitiji,a skorpija u horoskopu....