Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 12.6.2012 23:58:12
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
moram i ja sebi izabrati kategoriju u kojoj sam najbolja, iskljucivo zbog novih clanova
pa recimoooooo
second hand, ha...najpovoljnija ovo-ono
inače u testovima na pitanje dali sma hranu koristila u sexulane svrhe odgovorila sma sa da..
ananas u kolutovima
nutela al ne kašikom
joj ja slatko ne volim, al dobar prijedlog za tiki
fuj
čuj fuj... a svašta...
vesela reci joj... danas fol ode muškarac ako nema inovacija u krvetu a vamo joj nutela fuj... bananice nisi džaba bananica uozbilji se
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 12.6.2012 23:59:45
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
hanady, oplakah za ovu kuhinju
i meni se plače... sad mi se skuhale papirke punjene...ne zanm kdu bih s njima npr . sad... odoh vijet imal trešanja sike mi dobro stoje još uvijek d anakačim koju sad im je sezona
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 0:00:03
Visnja RR
moram i ja sebi izabrati kategoriju u kojoj sam najbolja, iskljucivo zbog novih clanova
pa recimoooooo
second hand, ha...najpovoljnija ovo-ono
inače u testovima na pitanje dali sma hranu koristila u sexulane svrhe odgovorila sma sa da..
ananas u kolutovima
nutela al ne kašikom
joj ja slatko ne volim, al dobar prijedlog za tiki
fuj
veze ti nemaš e vala ću se najest nutele, Hanady extra prijedlog sad nešto kontam možda sam ja na Vi sa nutelom jer ne vidjeh ništa specijalno u tome jesti je kašikom
ma kakva kasika bona... moja najdraza poslastica je banana namzana nutelom... e sad kako nisam neki obozavatelj nutele mozda je do banane ... ozbiljan sam
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 0:00:27
bananica
vesela reci joj... danas fol ode muškarac ako nema inovacija u krvetu a vamo joj nutela fuj... bananice nisi džaba bananica uozbilji seuser posted image
nije meni nutella fuj ukoliko se kasikom jede, ostali pribor ne dolazi u obzir
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 0:02:08
veeseelaa
vesela reci joj... danas fol ode muškarac ako nema inovacija u krvetu a vamo joj nutela fuj... bananice nisi džaba bananica uozbilji seuser posted image
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 0:02:34
Hanady RR
bananice stavit ću veto na moje recpte za tvoje potrebe...ne može to tako...kakos e to ponašaš... ev i višnja ti fino reče...banana sa nutelom ...porbaj ...nećeš s epokajat obećavam
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 0:03:16
veeseelaa
ma kakva kasika bona... moja najdraza poslastica je banana namzana nutelom... e sad kako nisam neki obozavatelj nutele mozda je do banane ... ozbiljan sam user posted image user posted image
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 0:03:37
teacher75
IZVORNA PORUKA: teacher75
hanady, oplakah za ovu kuhinju
i meni se plače... sad mi se skuhale papirke punjene...ne zanm kdu bih s njima npr . sad... odoh vijet imal trešanja sike mi dobro stoje još uvijek d anakačim koju sad im je sezona
odoh vijet imal trešanja sike mi dobro stoje još uvijek d anakačim koju sad im je sezona
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 0:03:52
bananica
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 0:04:20
Visnja RR
moze i slastica zvana "djevojacki san" nataknes na bananu ananas (onaj u koluticima) i onda obilno pospes sa slagom... i nekim cokoladnim topingom... ja bih tu dodala i dvije kugle sladoleda... o hrani pricam
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 0:04:54
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Uh, od kud ja na ovoj temi..ja sve vrijeme mislim da sam na Receptima.
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 0:04:58
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
moze i slastica zvana "djevojacki san" nataknes na bananu ananas (onaj u koluticima) i onda obilno pospes sa slagom... i nekim cokoladnim topingom... ja bih tu dodala i dvije kugle sladoleda... o hrani pricam
I ti koristis ove "grozne" rijeci.
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 0:05:26
veeseelaa
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 0:05:47
Hanady RR
ma kakva kasika bona... moja najdraza poslastica je banana namzana nutelom... e sad kako nisam neki obozavatelj nutele mozda je do banane ... ozbiljan sam user posted image user posted image
ma banana postane gnjecava
neka vesela...nježno s abanicom...korak po korak dođemop i do tvređ banane
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 13.6.2012 0:06:10
bananica