Hanady RR -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (12.6.2012 23:32:20)
|
IZVORNA PORUKA: bananica http://www.astrolook.com/magazin/doc/72.shtml kod mene izjednačeno Najvise odgovora pod "a": Ti si bez sumnje carobnjak od ljubavni(ce)ka. Tvoja mastovitost opija. Umes da dajes i da pruzis zadovoljstvo, ali i da sam(a) uzimas i uzivas. Ti si velik(a) i ljubavni(ca)k i volis aktivan seksualni zivot. Cesto mozes imati problem sa "sparing partnerom", jer nije lako pratiti tvoj korak od "sedam milja". Ipak, tvoji seksualni apetiti i afiniteti nisu razlog da prevrsis svaku meru i predjes u tabor "zabludelih ovcica". Najvise odgovora pod "b": Ti si zabludeli egzibicionista koji ne zna za granicu. Najvise obozavas da ti uzivas, a drugi neka se pridruze ako ima "mesta". Nemas premca u isterivanju svojih fantazija. Osvajas munjevito, na precac ili direktno -- nokautom "pravo u celo", pa ko prezivi. Razmisli, potrebno je da artikulises svoj seksualni nagon. Nije sve u zivotu poziv na lov ili zov na "odstrel", postoje i druga zadovoljstva ili umotvorine. pa sam boldirala istinu[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|