vjestica -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (28.5.2012 12:43:38)
|
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka IZVORNA PORUKA: veeseelaa sinoć sam na HRT-u gledala emisiju DR OZ, izmedju ostalog tema je bila i libido, ugostili su jednu ženicu, seksologa nekog vrhunskog koja je davala savjete ..... naime, ona reče da ženama iznad 35 godine libido je u stanju opadanja... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] i jedan par je bio gost, žena ima 35 god i žali se da nema želju za seksom, da je smorena od obaveza i kad joj muž pridje neda joj se.... seksologinja joj savjetuje da mora imati vrijeme za sebe, bez obzira na djecu i sl, da se obavezno bavi tjelovježbom Da su žene same sebe preokupirale raznim obavezama i stalnim razmišljanjem o svom fizičkom izgledu Helem bi toga još, fina emisija, šteta što nema sličnih češće na tv-u I ja sam to gledala. Ja imam 38. Ništa mi novo nije rekla (ova doktorica). Što se mene tiče, ne znam koliko je do godina ili do obaveza koje se povećavaju kad ... imaš dvoje djece, kad krene škola, kad hoćeš odraditi i neke stvari mimo poso-kuća kruga (ja volontiram kao što većina zna u Udruženju DjeCa). Trenutno je kvalitet na uštrb kvanititeta [sm=smiley1.gif] kad je seks u pitanju, ovo je ključno uvijek [sm=smiley1.gif] ja nikad ne bih išla na kvantitet na uštrb kvaliteta
|
|
|
|