Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
hej mile moje ja bi samo da javim da mene brisete sa liste jer sam ja imala spontani pobacaj tako da nista od mene za ovu godinu ali svim trudnicama zelim sto ljepsu i zdraviju trudnocu i sto laksi porod
hej mile moje ja bi samo da javim da mene brisete sa liste jer sam ja imala spontani pobacaj tako da nista od mene za ovu godinu ali svim trudnicama zelim sto ljepsu i zdraviju trudnocu i sto laksi porod
Tako mi je zao... ..Ja tebi zelim iducu trudnocu uspjesnu i da nas razveselis malom bebicom.
Cestitke Selminja tebi i ostalim novim trudnicama, na forumu..uzivaj u svojoj trudnoci,,, jer vjeruj mi brzo ce ako bog da i proci jer meni koda sam juce saznala da sam trudna a evo vec se termin pribllizio...eto tako mi je za cas mi je proletilo tih 9 mjeseci, sad svaki dan ocekujem svoju princezu...
Selminja cestitam kao i ostalim trudnicama!! :D I ja sam u prvoj trudnoci i tu smo negdje s terminom ;) zelim ti prelijepih mjeseci (prosto sam zaljubljena u ovaj oblacic ihhihi)