Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mislim da i mi možemo na listu, sami smo izračunali 25.10. (Možda da malo porani pa slavi sa sekom, ili zakasni pa bude mamin dar za rođendan ) Kad saznamo šta je beba, javimo se sa ovim crticama
Eto lejla31 blizu smo ja i ti s nasim bebicama,mozda nam se potrefi i u isti dan, meni je 11.aprila ako bog da termin... a kako je tek mene strah jos prva samo da nas Allah hajirli kutarise i da mi ako bog da uskoro ugledamo svoje
E drage sadasnje i buduce mame, ja sam sada nova ovdje,pa ne znam kako da se i mi ukljucimo u ove forume,jer ih nikada do sad nismo koristili ihihih, tako ako napravimo neki lapsus, pls ne zamjerite nam... Termin nam je 24.06.2011. i dolazi,ako Bog da,nas prvi deckic-mamin sin :)
Ej ja sam nova uvrstite i mene na spisak termin je 29. oktobar a spol i ako bude slucajno promjene u datumu javljam nakon pregleda sljedece sedmice ...sto mi se svidja sto imate spisak
I ja bih vas zeljela pozdraviti, redovno citam sve teme na forumu, ali prvi put se javljam nas termin je 01.08.( iako to doktor nije zvanicno potvrdio) ali zato jeste da je moj bebac