Anoniman -> RE: kako muža odvojiti od lošeg društva?? (16.7.2010 4:18:22)
|
IZVORNA PORUKA: Taha0608 nije da je to sad toliki problem,više sam se naučila nositi s tim,ali dugo godina,pa recimo odkad ga poznajem jasao je sa kriminalnim momcima..napravio je pauzu sve do prije nekih par godina-pa naše vjenčanje,i početkom našeg braka-kad su sa svih strana počeli uplitati prste u svetost braka-ponovo se vratio jaranikama..da neduljim,svašta se izdešavalo,od dolazaka u gluho doba noći,kad god ko prozove on izlijeće napolje ko muha bez glave,čak nam ni izleti nemogu proći bez poziva(sad zasad jednog klošara za kojeg se nešto vezao,ali ga u suštini iritira)..pa kontam,da li da nazovem tog tipa,da mu pojasnim neke stvari-o tome da je mm u užasno teškoj situaciji-u kojoj treba raditi na vraćanju žene i djece pod svoj krov koji renovira trenutno(a neživimo zbog 100razmirica već neko vrijme zajedno),ili da još još čekam da nadođe,pa sam prekrsti svaku osobu tj.momčička koji mu jedino zlo nanosi i razdor među nama!!!ako imate sličnih iskustava,eventualno nešto što bi mi koristilo pričajte...a sa njim non stop razgovaram na tu temu-i uvijek ima neku izliku,te može mu biti od koristi,te ofira mu za tamo neke likove koji ga neizbacuju iz usta blabla-ako ste me išta skontale[sm=jezicek.gif] hvala unaprijed Napisala si ne drogira se, ne kocka, ne pije itd, to je stvarno super, a meni je jedno zapalo za oko, nemoj se uvrijediti sa ovim sto pisem, ali ako on ima jarana koji su kriminalci, dolazi u gluho doba noci, izlazi kad treba i netreba. zapitas li se sta ce jedan ozenjen covjek koji ima zenu i djecu sa kriminalcima i sta on radi sa njima u gluho doba noci....Nisam kriminalac ali poznajem par njih koji jesu i bas kako si navela par zadnjih recenica vazda imaju neku ispriku, te moze ovo, te ono, za mene to nisu cista posla...Kako ja vidim tvoj muz se jos nije ozenio, osim na papiru ili ne konta jos uvijek ulogu muza....Kazes takodje pretjerano je iskren, bojim se da iza te pretjeranosti viri sasvim nesta drugo...Vodi li kad tebe sa sobom kad izlijee glavom bez obzira...Ne znam draga ja da sam na tvom mjestu ja bi trazila da s mjesta prekine svaku vezu sa kriminalima ipak od kriminalaca se svasta mozes nadati, jer da ima morala ne bi bio kriminalac....Ti gledaj da zastitis svoju djecu prvo...I da navedem ovo je i moje licno iskustvo, samo sto sam ja svoga lisila mnogih jarana...Bolje na vrijeme nego se kasnije hvatati za glavu....
|
|
|
|