Anoniman -> RE: kako muža odvojiti od lošeg društva?? (30.6.2010 11:50:24)
|
Draga,i ja cu ostati anonimna iz razumljivih razloga,ne ljuti se. Imala sam isti problem koji sam uspjela rijesiti prije braka. Desilo se kad smo prekinuli vezu i nismo bili zajedno godinu dana. Za to vrijeme on se upetljao u lose drustvo,kriminal. Isto kao i kod tebe,pozivi u svaka doba na koja se mora odmah odgovoriti. Ne znam o kojoj vrsti kriminala je rijec kod tebe,ali mislim da je to sve isto. U te krugove se lako ulazi a tesko izlazi bez posljedica. Kad smo se pomirili,ja sam svom muzu,tadasnjem momku,24 sata na dan trubila kako je to lose,kako mu ne treba,kako je to haram para,da se nece dobrim vratiti,da necu da se brinem danas-sutra kako ce mi se to vratiti na djeci,da necu da se bojim za svoj i njegov zivot,da se izvuce na vrijeme dok jos moze i sl. Vidjela sam na njemu da mu je svaki dan sve gore,da ga grize savjest,da nema mira. I malo pomalo uspio se izvuci iz toga,uz moju bezuslovnu ljubav i podrsku. Mislim da ce ti biti teze nesto postici sve dok ste razdvojeni. Pokusaj ga nekako navesti da mu se to zgadi. Tesko je kad se nekome osladi laka para. Ako ti je stalo bas puno do vaseg braka onda se moras i potruditi. Ne znam sta da ti vise kazem osim SRETNO! IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: veeseelaa ne blamiraj se, ne zovi nikog Sve probleme jedino možeš riješiti sa svojim mužem potpis
|
|
|
|